Aktywne Wpisy
saji +171
Nie mogę w tym kraju jeździć samochodem. Praktycznie wszyscy ignorują przepisy. Zaczyna się pewnie niewinnie: "50km/h"? Prosta droga, przecież można pocisnąć 70." I dzięki takiej furtce zaczyna się dalsze olewanie. Gdyby to była kwestia gapiostwa to jeszcze pół biedy, ale nie- to mentalność. Nawet jak kierowca kogoś zabije (no chyba, że jest bogaty i trafi na rodzinę z małym dzieckiem) to w komentarz pod artykułem zaczyna się obrona.
W ten weekend dalszy
W ten weekend dalszy
bylem_zielonko +329
Jak to było? "Nareszcie koniec 'upałów'"?
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
#p0lka #zwiazki #zdrada #logikarozowychpaskow #bekazpodludzi
Nie, ja tylko skaczę po ciemnych knagach :))) Bombelka nie planuję :)))
Ale co do samego zawarcia zwiazku małżeńskiego jestem podobnego zdania, jest zbędne.
Większość kobiet nie ogarnia mechanicznych rzeczy. Baa, nawet komputerów na których pracują, nie ogarniają.
Sam miałem sytuacje, gdzie kobiece z kilkunastoletnim stażem w pracy biurowej, pokazywałem opcję w Word typu "znajdz i zamień", czy też formułki w Excelu, które "automatycznie" coś liczyły.
No ale mechanik dla nich zawsze to głąb ¯\(ツ)/¯
"Jesteśmy zaręczeni, ale jestem wściekły i baraszluję z nią z mięsnego, to najlepsze co mnie spotkało" (•́⍜•̀)
Komentarz usunięty przez moderatora
Natomiast to co opisales to madrosc i wiedza specjalistyczna z swojej branzy.
@WyzwolonaPodrozniczka: Jak się zawiera beznadziejne umowy to pretensje można mieć tylko do siebie. Ja upiorę, mąż zrobi obiad i
Chcesz powiedzieć że myjesz dupę po sraniu i dzięki temu możesz chodzić cały czas w jednych gaciach?
Ale i tak każdy samiec z góry zakłada, że to "zadania" kobiety. Bo tak ma wpojone. Oczywiście mądra kobieta sobie na coś takiego nie pozwoli, ale nie zmienia to faktu, że chłop oczekuje tego od swojej partnerki "bo tak" :)))