Wpis z mikrobloga

@Operator_imadla: właśnie dziś odbieram auto od mechanika, z wydawałoby się małą p------ę muszę mu zapłacić prawie 500 zł. Gdy opisałem wstępnie problem, ten od razu wiedział co jest grane i co będzie do wymiany. W ciągu dnia, powiedzmy, zrobi takich 4-5 klientów i ma najniższą krajową. No ale dla biurwy 4k to i tak robol xD Raz mnie sparowało z taką na tinderze, gdy na studiach dorabiałem sobie pracą fizyczną.
  • Odpowiedz
  • 1
@dobry-informatyg co więcej obecnie mechanika to że świecą szukać, obecnie większość to wymieniacze części. On strzela, jak nie trafi to klient płaci.
Natomiast do ogarniętych ludzi to się wszystkich tyczy. Jak znam dobrych spawaczy to też nie powiem ze debile.
  • Odpowiedz
tępa dzida. Mechanik musi ciągle przyswajać nową wiedzę i uczyć się całe swoje życie, bo motoryzacja ciągle się zmienia. Idę o zakład, że w testach IQ zostałaby bardzo w tyle.

@mmmzzz: Nie żartuj, średnie IQ mechanika jest w okolicy 95, oczywiście są osoby w tym zawodzie z IQ 110 i 80 IQ, ale to nie jest tak, że geniusze zostają mechanikami. Jak ktoś widzi, że w szkole mu idzie dobrze,
CzaryMarek - >tępa dzida. Mechanik musi ciągle przyswajać nową wiedzę i uczyć się cał...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz