Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +34
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
mickpl +736
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Mirki bo się napalilam i kupiłam sobie hondę cbr 125 po zaledwie 4 godzinach jazdy na placu. Ósemka nie wychodzi mi wcale, slalom chyba jako tako. I pytanie czy jest sens pchać się na drogę jak nie opanowałam jeszcze jazdy takiej powolnej i manewrowania motocyklem? Czy może dokupić sobie jeżdżę jazdy i sobie na czilku jeździć po placu aż nie złapie co i jak.
@malypajak: rozchodzi się o ten fragment
"Bo jadąc szybciej na 8 także nisko schodzisz aż do momentu gdy 8 pokonujesz niemal na kolanie
@mishaaq: do niej napisałem
@mishaaq: Nie, nic takiego nie napisałeś. Po prostu tamten "motocyklista" się przyczepił, wymyślając nierealne sxenariusze, aby podstawić siebie jako super znawcę ¯\(ツ)/¯
Po to prawo jazdy na 125 jest na B, aby ludzie nie musieli myśleć nad kursem. Sama znajomość ruchu drogowego według ustawodawcy wystarczy.
Jakoś przez te wszystkie lata ilość wypadków radykalnie się nie zwiększyła:p
Najlepiej to wszystko zabronić, co nie? :p
Ja tam się cieszę że nie muszę robić prawka xD
Jeździć, obserwować ¯\(ツ)/¯
Ale ludzie nie zagłosowali na Liroya, bo był z partii Kukiza, zamiast tego wybrali 1 z pis, po, bo "mniejsze zło" mówimy