Aktywne Wpisy

wykop +27
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
blinkarA +7
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

serial ma taki problem ze stal sie teatrem jednego aktora i postaci - homelandera. Jest to jedyna obecnie charyzmatyczna postać w całym serialu a jest to tym bardziej ironiczne bo przecież homelander miał być parodią trumpa. Butcher był fajny ale to co z nim zrobili w tym sezonie woła o pomstę do nieba.
Starlight miała być Bidenem tego serialu i jest, kompletnie miałka i nieciekawa postać którą szczerze mówiąc powinni zabić.
Ogólnie widać że twórca serialu wpadł w samozachwyt a to się nigdy dobrze nie kończy. Ostatni sezon to będzie srogi shitshow.
Bedzie powtorka z gry o tron.
O ile na pocatku to rzeczywiscie bylo cos nowego i mialo potencjal o tyle z kazdym nastepnym odcinkiem stawalo sie coraz bardziej przewidywalne - czyli nudy.
O ile w pierwszym sezonie dosgtawalem w ryj za kazdym razem - zawsze cos nowego (moze nie w sezonie a ogolnie koncept serialu). O tyle z kazdym nastepnym odcinkiem juz wiedzialem co bedzie. Zrypali potencjal po claosci.
Ogólnie ten serial stał się takim jego politycznym i behawioralnym folwarkiem. Ma już kompletnie w dupie fabułę i spójność postaci.