Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DorianJS: to co według ciebie on znaczy skoro na 100% wiesz ze nie to co wszyscy myślą? Bo nawet na wykopie nie miałem nigdy tak by w trakcie dyskusji ktoś wpisywał losowy ciąg znaków jako odpowiedź. Chyba że miał wylew w trakcie.
  • Odpowiedz
@Gours: zdejmij foliową czapeczkę, bo ci mózg uwiera. Z wydarzenia spokojnie znajdziesz nagranie i na nim nie znajdziesz nawet momentu, w którym by ta foliarska teoria spiskowa mogła się okazać prawdopodobna.
  • Odpowiedz
@TenXen47: no zdarzyło mi się to co najmniej kilka razy xd miałem napisać komentarz ale jednak wkładałem telefon do kieszeni a później wleciał losowy ciąg znaków. Nawet na wykopie mi się to zdarzyło, a mam konto 3 tygodnie. Ale lewackie ameby prędzej uwierzą że Bosak wyszukiwał jakiegoś nikomu nieznanego mmmmfmfm na Twitterze myśląc, że to Google. To trzeba być ćwierć mózgiem żeby w to uwierzyć i do takich ludzi ten
  • Odpowiedz
@JessePinkman38: to nie miał czasu na to ale miał czas na powyższy długi wpis i zdjęcia z całego wydarzenia. Ciekawe.

w jakims języku znanym wąskiej grupie ludzi z krajów anglojęzycznych.

Tajne, gejowe imprezy też są znane waskiej grupie a mimo to orbanowy wielki konserwatysta się na taką załapał.
  • Odpowiedz
No jak na moje to raczej miał w schowku i przekleił. (oczywiście czemu tam było to już można się łatwo domyślić ( ͡° ͜ʖ ͡°) ).

A co do ludzi mówiących że przypadkiem wpisał to jakieś turbo xD.

Tak przypadkiem akurat ten ciąg znaków (autokorekta to akurat by mu próbowała go poprawić na coś innego, ale nie w przypadku powyższym czyli kopiowania).
A
  • Odpowiedz
ale w czym w ogóle problem, podobno nasturnbancja jest zdrowa, a do tego jest okej by być gej XD
w ogóle kiedyś wysłałem za pomocą wilgotnej kieszenie do typiary wiadomość o treści:
JUTRO PUCH UCZUĆ
JA UKUŁ
AVE W2A
aż sobie sprawdziłem wkonwersacjach, żeby się pobudzić poranną żeżuncją
  • Odpowiedz