✨️ Autor wpisu (OP): @pyszniarz: Czemu bait? Wiem, że szansa na jakąś wojnę to promil, ale jak mam za te same pieniądze zgrabiać liście czy jeździć paleciakiem to chyba lepiej użerać się z petentami? Wykształcenie mam, jakiegoś tam magistra administrację i podyplomówki ze dwie, parę lat doświadczenia też.
✨️ Autor wpisu (OP): @pyszniarz: Napisałem promil aby nie wyjść na jakiegoś szura który się "czensie i boi się" Myślę, że jak będzie konflikt to nie będzie tak jak piszesz, że ruskie wjadą tylko max jakieś rakiety ew. konflikt nuklearny. I wtedy paraliż państwa. Instytucje rządowe z kategorii "mniej istotne" do domu ale liczę, że kasa będzie. Czemu tak myślę? Bo to niby państwo i jakimś tam gwarantem jest. W covida
@Grzesiok: jak wyżej
@KapitanONeil: No działa ale jest wiele współczesnych i niszowych tworów jak napisałem w przykładach. Nie chodzi
Myślę, że jak będzie konflikt to nie będzie tak jak piszesz, że ruskie wjadą tylko max jakieś rakiety ew. konflikt nuklearny. I wtedy paraliż państwa. Instytucje rządowe z kategorii "mniej istotne" do domu ale liczę, że kasa będzie.
Czemu tak myślę? Bo to niby państwo i jakimś tam gwarantem jest. W covida