Aktywne Wpisy
krzysztof48 +108
#paragonygrozy #napiwek #krakow Nie mój, ten kradziony ale tak się zastanawiałem w domu czemu dużo więcej zapłaciłem w tym lokalu. Miłego drogiego wypoczynku
źródło: temp_file570599887942943474
Pobierz
Sratatatatatata +467
Nie jestem fanem przesadnej regulacji wszystkiego, ale jedna rzecz powinna być ustawowo ogarnięta: hałas z pojazdów. Serio, jeśli auto albo motor brzmi jakby miał przekroczyć 3 prędkość kosmiczną, to coś tu jest k---a grubo nie tak.
Mieszkam na przedmieściach małego, cichego miasteczka. Sielska okolica, ptaszki, zieleń, spokój… do momentu. Bo raz na jakiś czas pojawia się jakiś lokalny bohater. Czy to na najzajebistrzym z najzajebistrzych motorków, czy w jakimś wehikule z v8 -
Mieszkam na przedmieściach małego, cichego miasteczka. Sielska okolica, ptaszki, zieleń, spokój… do momentu. Bo raz na jakiś czas pojawia się jakiś lokalny bohater. Czy to na najzajebistrzym z najzajebistrzych motorków, czy w jakimś wehikule z v8 -

- większy rozstaw osi
- większe auto
- fabryczny gaz
- 7-osobowa
- 6 biegów
- brak zbyt wielu pierdół elektronicznych, które tylko mogą się popsuć
- co najmniej 18 tys. zł pozostanie w kieszeni
Miało wyjść 100k za Scalę (102,5k przed upustem) + 6000 za montaż gazu = 106k.
Jogger wychodzi mi za 88 tys. już z gazem. A jeszcze spróbuję zawalczyć o jakiś chociaż minimalny upust.
Jutro rozglądam się za salonami Dacii.
#samochody #motoryzacja #skoda #dacia #jogger
źródło: Jogger Pearl Black
Pobierz@StormtrUper: pewnie za mało, ale OP dorobi do tego ideologię
3-cylindrowe 1.0 100 KM 170 Nm
@StormtrUper: zapewne 1.0 100KM z fabrycznym LPG.
Tradycyjnie, zanim zaczniecie pieprzyć kocopoły polecam rzucić okiem na ten test i jego wyniki:
@Adamfabiarz: zwróć tylko uwagę jakie to auto jest wąskie i przez to nieproporcjonalne. Nie wiem jak się prowadzi, ale z estetycznego i praktycznego punktu widzenia wygląda to średnio.
Za tydzień powiesz że jednak nie dacia a mg, a potem że wycofałeś zaliczkę na MG i ostatecznie zostajesz przy fabii :D by na sam koniec okazało się że jeździsz dalej Golfem IV
@r5678: chyba przeoczyłeś sporo contentu z ostatnich miesięcy skoro piszesz to akurat w tym momencie :)