Aktywne Wpisy

mirko_anonim +44
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różowy pasek kręci mi dym, że dostała za mały bukiet ode mnie z okazji obrony (9 długich róż), bo napatrzyła się na psiapsi która dwa dni wcześniej dostała taki wypasiony ogromny bukiet od swojego oskarka. Mi jakoś przykro, bo chciałem jej sprawić przyjemność, a okazało się, że rozmiar jednak ma znaczenie
#logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Różowy pasek kręci mi dym, że dostała za mały bukiet ode mnie z okazji obrony (9 długich róż), bo napatrzyła się na psiapsi która dwa dni wcześniej dostała taki wypasiony ogromny bukiet od swojego oskarka. Mi jakoś przykro, bo chciałem jej sprawić przyjemność, a okazało się, że rozmiar jednak ma znaczenie
#logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

PociskV2 0
To był absolutny peak w temacie idealnego wnętrza dla daily. Nie powstało i nie powstanie nic lepszego.
#samochody #motoryzacja #bmw #bmwboners
#samochody #motoryzacja #bmw #bmwboners

źródło: P90190521_highRes_bmw-e90-07-2015
Pobierz
Mieszkam na przedmieściach małego, cichego miasteczka. Sielska okolica, ptaszki, zieleń, spokój… do momentu. Bo raz na jakiś czas pojawia się jakiś lokalny bohater. Czy to na najzajebistrzym z najzajebistrzych motorków, czy w jakimś wehikule z v8 - musi, po prostu musi zaznaczyć swoją obecność pierdzeniem tłumika słyszanym przez pół powiatu. Albo wystrzałem z rury, że człowiek przez moment myśli, że ruskie wjechali.
Przecież to jest k---a szczyt wieśniactwa. Takiego turbo żenującego, że chyba już wolę te oskarkowe dzieciaki z JBL w plecaku puszczające jakieś guwnorapsy w arabskiej skali.
Hałas miejski to realny wzrost poziomu kortyzolu, problem z koncentracją, rozdrażnienie. U dzieci - ryzyko zaburzeń rozwojowych. To jest k---a poważny problem społeczny!
Ludzie, ogarnijcie się. Nie jesteście jedynymi mieszkańcami tej planety.
#takaprawda #motoryzacja #zalesie
Regulacje są ale co z tego, skoro egzekwować tego nie ma jak? Nawet jakby miasta zainwestowały w fotoradary akustyczne to nie zamontujesz ich na każdej jednej drodze osiedlowej, a wszędzie od czasu do czasu znajdzie się jakiś baran z deficytem IQ.
Też mnie to niemiłosiernie wkurza i jakby się dało to ja bym karał takich debili chłostą bo grzywna pieniężna to stanowczo za lekka kara.
nie jest źle, tylko policja tego nie egzekwuje
źródło: temp_file2136210658160312511
Pobierz@Sratatatatatata: moja koleżanka z klasy w podstbazie się jąkała ponoć dlatego że się karetki głośnej wystraszyła więc może coś w tym jest.