Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +12
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Ejber_z_Fyrtla +221
- Co dla was chłopaki? Polska dzisiaj stawia he he
- yyyy no to nie wiem, dla mnie może kurczak box łagodny z frytkami panie prezydencie
- Co ty młody na edukację zdrowotną chodzisz? Ostra wołowina w lawaszu czternaście razy. Tylko nie żałuj sosiwa, kebabmistrzu.
- yyyy no to nie wiem, dla mnie może kurczak box łagodny z frytkami panie prezydencie
- Co ty młody na edukację zdrowotną chodzisz? Ostra wołowina w lawaszu czternaście razy. Tylko nie żałuj sosiwa, kebabmistrzu.
źródło: image_picker_354C29C7-3240-45CB-A3C4-50A1FEEE6722-5630-00000A78721D5E77
Pobierz

https://wykop.pl/wpis/77140457/ohui-ponoc-jakis-typek-w-ericsson-wlazl-do-biura-z
Czy ktoś wie coś więcej na temat ataku siekierą w biurze Ericssona w Krakowie?
Byłem wczoraj w galerii krakowskiej i jakiś typ w New Balance chciał kupić worek na buty i zapytał pracująca tam dziewczynę czy może tylko sprawdzić, czy cos mu się zmieści do tego worka. Babka powiedziała, że jasne i typo z plecaka wyjął taką małą zabezpieczoną siekierę, powiedział coś w stylu: "spokojnie, taki zawód" włożył do tego worka i powiedział, że tak średnio się mieści, a musi być całkiem zakryte. Przysięgam, że tak było, zachowywał się jak naćpany totalnie, na oko mógł właśnie mieć te 35-36 lat, całe łapy w dziarach i jakiś tatuaż pod okiem. Właśnie gadałem o tym z różową, bo aż ciężko uwierzyć w taki zbieg okoliczności, że jednego dnia ktoś dopasowuje worek do siekiery w GK, a następnego ktoś kogoś siekierą atakuje w biurowcu w Krakowie.
#ruczaj #krakow
Coś złego się dzieje w #krakow ostatnio, no i znów #ruczaj ( ͡
@AspoleczneUfo: brzmi jak typowy korposzczur z IT
@AspoleczneUfo: bzdura, no ale tak sie tlumacz jak nie chcesz brac nic na klate. nic to ciebie nie kosztuje