Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: kobiety preferują żeby facet był wyższy, tak samo jak faceci preferują żeby kobieta nie miała nadwagi - i to jest spoko

Wzrost nie jest problemem. Okej, co prawda mi bliżej 180 ale dwa razy spotykałem się z dziewczynami które były ode mnie wyższe. Raz to była może różnica centymetra, drugi raz całkiem niedawno miałem sytuację że dziewczyna była sporo wyższa bo z 4-5cm i było to spoko szczególnie że
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: 173cm, 28lat, za sobą 5 związków od pół roku do 3 lat + kilka razy więcej krótszych, przelotnych znajomości (nie będę podawał dokładnej liczby) ale fakt, że twarz ponadprzeciętna, o południowych rysach twarzy (jestem tylko w połowie Polakiem)
więc da się z takim wzrostem, sylwetka bez szału, siłka grana parę lat temu i teraz lekkie zarysy pozostały + raczej szczupła budowa ciała. Żadnej nie poznałem anie nie zatrzymałem dzięki
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Wzrost owszem ma znaczenie i to ogromne, ale atrakcyjna twarz genetycznie jest bardziej ceniona (oczywiście mam namyśli podświadomość). To znaczy przez niski wzrost dostaniesz potencjalnie sporo koszy, ale jeżeli masz twarz minimum 6/10, to spokojne będziesz miał zauważalne powodzenie, w tym również od wyższych kobiet.
Ja mam około 168 cm, a moja żona jest wyższa ode mnie o 5 cm.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: według badań mając np. 165 cm 90% kobiet odpowiada ze z kimś takim by się nie spotkało. Po prostu nie bo nie. Więc pewnie się da ale jest to wyższy level.
  • Odpowiedz
Wzrost nie jest problemem. Okej, co prawda mi bliżej 180

@Atreyu:

Jest tutaj ktoś kto mając 170cm lub mniej, normalnie podrywa kobiety/ma normalne relacje? Mam
  • Odpowiedz
Jest tutaj ktoś kto mając 170cm lub mniej, normalnie podrywa kobiety/ma normalne relacje?

@mirko_anonim: Wedle opowieści tutejszych normików i trolli to na mieście powinieneś spotykać miliony takich facetów, zagadaj do pierwszego z brzegu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

kobiety preferują żeby facet był wyższy, tak samo jak faceci preferują żeby kobieta nie miała nadwagi
  • Odpowiedz