@mirko_anonim: kobiety preferują żeby facet był wyższy, tak samo jak faceci preferują żeby kobieta nie miała nadwagi - i to jest spoko
Wzrost nie jest problemem. Okej, co prawda mi bliżej 180 ale dwa razy spotykałem się z dziewczynami które były ode mnie wyższe. Raz to była może różnica centymetra, drugi raz całkiem niedawno miałem sytuację że dziewczyna była sporo wyższa bo z 4-5cm i było to spoko szczególnie że
@mirko_anonim: 173cm, 28lat, za sobą 5 związków od pół roku do 3 lat + kilka razy więcej krótszych, przelotnych znajomości (nie będę podawał dokładnej liczby) ale fakt, że twarz ponadprzeciętna, o południowych rysach twarzy (jestem tylko w połowie Polakiem) więc da się z takim wzrostem, sylwetka bez szału, siłka grana parę lat temu i teraz lekkie zarysy pozostały + raczej szczupła budowa ciała. Żadnej nie poznałem anie nie zatrzymałem dzięki
@mirko_anonim mój niebieski ma 173, jesteśmy rok po ślubie - ponad 8 lat razem. Mamy znajomego, który ma z 165, po rozwodzie z jebniętą laską, a jakies 2 lata temu poznał fajną Ukrainkę, niedawno im się urodził dzieciak. Da się.
@mirko_anonim Wzrost owszem ma znaczenie i to ogromne, ale atrakcyjna twarz genetycznie jest bardziej ceniona (oczywiście mam namyśli podświadomość). To znaczy przez niski wzrost dostaniesz potencjalnie sporo koszy, ale jeżeli masz twarz minimum 6/10, to spokojne będziesz miał zauważalne powodzenie, w tym również od wyższych kobiet. Ja mam około 168 cm, a moja żona jest wyższa ode mnie o 5 cm.
@mirko_anonim: według badań mając np. 165 cm 90% kobiet odpowiada ze z kimś takim by się nie spotkało. Po prostu nie bo nie. Więc pewnie się da ale jest to wyższy level.
Jest tutaj ktoś kto mając 170cm lub mniej, normalnie podrywa kobiety/ma normalne relacje?
@mirko_anonim: Wedle opowieści tutejszych normików i trolli to na mieście powinieneś spotykać miliony takich facetów, zagadaj do pierwszego z brzegu ( ͡°͜ʖ͡°)
kobiety preferują żeby facet był wyższy, tak samo jak faceci preferują żeby kobieta nie miała nadwagi
Wzrost nie jest problemem. Okej, co prawda mi bliżej 180 ale dwa razy spotykałem się z dziewczynami które były ode mnie wyższe. Raz to była może różnica centymetra, drugi raz całkiem niedawno miałem sytuację że dziewczyna była sporo wyższa bo z 4-5cm i było to spoko szczególnie że
więc da się z takim wzrostem, sylwetka bez szału, siłka grana parę lat temu i teraz lekkie zarysy pozostały + raczej szczupła budowa ciała. Żadnej nie poznałem anie nie zatrzymałem dzięki
Ja mam około 168 cm, a moja żona jest wyższa ode mnie o 5 cm.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@Atreyu:
@mirko_anonim: Wedle opowieści tutejszych normików i trolli to na mieście powinieneś spotykać miliony takich facetów, zagadaj do pierwszego z brzegu ( ͡° ͜ʖ ͡°)