Aktywne Wpisy

Elev +229
źródło: 1000003468
PobierzA ta dalej odrzuca rzeczywistość i fakty...
"Sylwia Peretti w nowym wywiadzie z Żurnalistą po raz kolejny otworzyła się na temat śmierci swojego syna, który zginął w wypadku samochodowym. Celebrytka twierdzi, że Patryk znał zasady dotyczące kierowania autem po alkoholu. Stanowczo zaprzeczyła, że jej syn jest mordercą."
Znał zasady kierowania po alkoholu... No faktycznie. Znał też zasady ruchu drogowego.
Jaka
"Sylwia Peretti w nowym wywiadzie z Żurnalistą po raz kolejny otworzyła się na temat śmierci swojego syna, który zginął w wypadku samochodowym. Celebrytka twierdzi, że Patryk znał zasady dotyczące kierowania autem po alkoholu. Stanowczo zaprzeczyła, że jej syn jest mordercą."
Znał zasady kierowania po alkoholu... No faktycznie. Znał też zasady ruchu drogowego.
Jaka

Witam, chciałbym przeprowadzić termomodernizacje w domu, mam zrobiony audyt pod czyste powietrze i wszystko jest cacy, żeby dostać dofinansowanie. Natomiast chciałbym się dowiedzieć jakie ceny są mniej więcej za ocieplenie i tynkowanie.
Za samą robociznę i za robociznę z materiałem.
Dom ma mniej więcej 200m, ma ze 30 lat ale nie jest to wiejska kostka. Mazowieckie. 15 cm styropianu grafitowego.
Nie wiem za bardzo jak to liczyć. Nie wiem ile kleju czy siatki pójdzie na to, o ile styropian można sobie policzyć w każdej hurtowni to pozostałe materiały dla mnie to czarna magia. Chciałbym oczywiście jakiś dobry klej, siatkę i styropian, nie byle jakie, najtańsze.
Dacie radę coś podpowiedzieć ?
#budownictwo #budowadomu #czystepowietrze
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ale ja wiem ile styropianu mam kupić, napisałem przecież, że to najłatwiej policzyć, bo na każdej stronie hurtowni wpisujesz ile masz m2 i tyle paczek masz kupić ile policzyło. Chodzi mi o całokształt, są jeszcze pozostałe rzeczy jak kleje, siatki, grunty i inne peryferia, o których mogę nie mieć pojęcie. Chciałbym widzieć ile średnio kosztuje w mazowieckim metr robocizny i metr robocizny z materiałem, żeby wiedzieć
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: