Wpis z mikrobloga

Na Dzień dobry jak jesteś w trakcie poszukiwania partnerki nie wpadałbym w żadne ramy myślenie schematami. Po prostu spotykaj się jak leci z kobietami które chcą się spotykać, jak będzie miało wyjść to wyjdzie.
  • Odpowiedz
@programista15cm @mirko_anonim pluje ze z anonima ale w gruncie rzeczy piszesz prawde, dzis jak facet jest ustawiony to nie ma absolutnie zadnej korzysci z wchodzenia w zwiazek, no chyba ze sie jest zdesperowanym zeby posiadac potomstwo, ale takich facetow raczej niewielu
  • Odpowiedz
takich 26 - 28 rok zycia

@mirko_anonim: skoro rówieśniczki są za stare, to 26-28 też będą za stare już za 5-6 lat.
Celuj niżej, weź 15-16 to potrzymasz jedną ponad 10 lat, potem wymienisz.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Czytanie takich postów to przyjemność, mam świadomość, że takie dziwadła same eliminują się z puli genowej i od razu #czujedobrzeczlowiek. Nie zapomnij o wazektomii, bo jak jakaś pijana 2/10 w klubie da ci zamoczyć, to szkoda by było przekazać spierdoksowe geny dalej.

· Akcje:
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: cały czas tu na wykopie ktoś lamentuje,że demografia zła, że baby nie chcą rodzić, a ty ani jednej nie znajdziesz co nie ma parcia na dziecko? To jak to w końcu jest? Tak samo coraz mniej ślubów, więcej konkubinatów, a ty też takiej nie znajdziesz, bo co?
  • Odpowiedz
@Serylek: bo nie obserwują bacznie otoczenia,
Słuchają kobiet a nie obserwują ich zachowań.
Łudzą się że to nie oni będą w puli przegrañcow co to jeb*ą po kilka kilkanaście dni każdego miesiąca spłacając kredyt na chałupę którą sąd przyznał już obcej babie i dzieciom. Mimo że chłop np wpłacił sam połowę depozytu zanim babę poznał.
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: ja to juz z automatu jak widze ze ktos znajomy plci meskiej sie zeni to mysle co za naiwniak i patrze na niego z pozalowaniem, u mnie im wiekszy majatek tym bardziej jestem niechetny wydawac na nie kase, wole juz sobie p-------c na glupoty XD
  • Odpowiedz
@Linnior88: tak jakbyscie wy nie patrzyly na mezczyzn w ten sposob XDD zapomnialem, podwojne standardy i racjonalizacja nawet najwiekszej glupoty to u was jest na porzadku dziennym i zeby nie bylo, nic do was nie mam, to nie wasza wina ze takie jestescie, tylko biologia was tak uksztaltowala zeby dobierac najlepszego samca
  • Odpowiedz