Aktywne Wpisy

Brawo katolicy, przez wasze zabobony postęp został zatrzymany na 1000 lat. Lepiej trzeba było szukać czarownic i wymyślać coraz to nowsze metody tortur zamiast wziąć się za naukę #chrzescijanstwo #historia
źródło: IMG_1490
Pobierz
tempyluj +333
Sytuacja na rynku mieszkaniowym jest normalna i bardzo dobra.
Mam 300k zł, jeżdżę 15 letnim oplem za 20k i teraz muszę tylko wydać 300k na wkład własny i dobrać 600k zł kredytu żeby kupić 55 metrów z wtórnego i płacić za to 4,4k raty + opłaty.
Tak, oczywiście, że w takich warunkach spłodzę trójkę dzieci.
Tak, oczywiście, że zajmę się wyciekiem oleju w samochodzie, dymieniem na zimnym i kupię nowe opony.
Mam 300k zł, jeżdżę 15 letnim oplem za 20k i teraz muszę tylko wydać 300k na wkład własny i dobrać 600k zł kredytu żeby kupić 55 metrów z wtórnego i płacić za to 4,4k raty + opłaty.
Tak, oczywiście, że w takich warunkach spłodzę trójkę dzieci.
Tak, oczywiście, że zajmę się wyciekiem oleju w samochodzie, dymieniem na zimnym i kupię nowe opony.

#polityka #bekazlewactwa #inflacja
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Najważniejsze że PiS nie żondzi
źródło: IMG_2210
Pobierz@SuicideLeopard: No ale co, chciałbyś regulować ceny burgerków i Laysów ustawowo? xD
Sprzedawcy windują ceny jak chcą bo wiedzą że zawsze znajdą się jelenie którzy przepłacą za kawałek krowy w bułce i chipsy przehajpowanej marki.
Donald nic nie może!
Beka, że najgłośniej krzyczą to osoby, które śmiały się z winy Tuska xD
@Gours: wszystkie głosowania z PISEM przez 8 lat więc tak, to wina pisu i tuska żałosnej partii że mamy taki b----l :)
@Gours: napisz co konkretnie jest winą znienawidzonego prezesa NBP, inflacja na poziomie 2,5%? XD
@SuicideLeopard: nie wiem czemu
źródło: hm
Pobierz@HrabiaTruposz: Ciekawe, że za rządów PiSu inflacja była winą rządu, a teraz kiedy rządzi PO, to nagle jest wina sprzedawców i jeleni.
subskrybuj #antykapitalizm