Wpis z mikrobloga

Targówek mieszkaniowy jako prawie najgorsza dzielnica w Warszawie xDDD

@zona_komornika:ok, ja ja uważam za jedną z najgorszych dzielnic Warszawy. Każdy może mieć swoje zdanie, niektórym Trocka może się kojarzyć z prestiżem i splendorem, innym z zwykłym blokowiskiem.
  • Odpowiedz
@ivall: To stary sprawdzony sposób. W ten sposób uwłaszczył się PiS. Najpierw załatwili sobie umowę najmu lokalu, płatną za 10 lat z góry, a z kasy którą dostali kupili budynek, który chcieli nająć.
  • Odpowiedz
ale od tgk i bródna to się odstosunkuj kolego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ploomberg: mieszkałem 6 miesięcy na Bródnie, najgorszy experience w Warszawie ever. Ale to długo przed metrem. Szybciej przechodziłem św Wincentego piechotą niż przejeżdżał je autobus ekspresowy. W co 4 autobusie nocnym jakieś awantury. Nie polecam Bródna w 2010 roku.
  • Odpowiedz
@ivall: Moze czegoś nie widzę, ale co tutaj śmiesznego?

@Netaro: już nie wchodząc w dyskusję o cenie czy rozbicie tego na taką ilość osób w wyliczeniach żeby niby się opłacało, to kto ma tyle kasy i chce za to wynająć mieszkanie na 5 lat z góry w 6 osób? Łączy to wady kupna (wysoki wkład własny, brak możliwości łatwej zmiany lokalu jak w wynajmie) z wadami wynajmu (po
  • Odpowiedz
@Netaro

@ivall: Moze czegoś nie widzę, ale co tutaj śmiesznego?

to, że ktoś zakłada, że dwóch studentów będzie mieszkać w jednym pokoju. Łącznie 6 osób na trzypokojowe mieszkanie
  • Odpowiedz