Aktywne Wpisy

PSY_DELIC +71
Promilus +653
Jak byłem dzieciakiem to marzyła mi się praca w kiosku. Do najbliższego miałem 6 kilometrów i minimum raz w miesiącu jeździłem rowerem po nowe CD Action - a nawet nie miałem komputera, w gierki grałem w szkolnej świetlicy. Mama przy okazji zakupów pamiętała o Kaczorze Donaldzie, a gdy byłem trochę większy to jarałem się czasopismami popularno-naukowymi, Bravo Sport, a nawet codziennymi gazetami. W domu 5 kanałów telewizyjnych, oczywiście zero Internetu, a w
źródło: temp_file5015208853377837864
Pobierz

Miałem wcześniej taką klasyczną to tam było z 8-11*C przez 20 lat i wszystko było git.
Od jakiegoś czasu mam nową, najpierw ustawiłem na 4 ale zdecydowanie za zimne wszystko, podniosłem na 5, potem na 6 i nie wiem czy nie podniosę na 7, bo na 6 jest już prawie ok, ale ciut za zimne.
Jak czytałem po internecie to podobno poniżej 5*C nie rozwija się pleśń i bakterię co akurat jest totalną bzdurą, bo mam garaż nie ogrzewany i zimą z reguły jest około 2-3 stopni, zawsze wtedy nawali pleśni na wszystkim co jest jakimś materiałem.
#chlodzenie #lodowka #agd #sprzetygospodarstwadomowego #zarzadzaniedomem #pytanie
jaką temp ustawiasz w lodówce
@r5678: Po kiego grzyba?
ja nie mowie ze w pustym zamrazalniku masz miec -18. ja mowie o zamrazalniku gdzie jednak cos tam chcesz miec zamrorzone :P
Moj szwagier kilkanascie lat byl szefem kuchni. I jest po szkole gastronomicznej. jak mam jakies pytania w temacie to wale do niego. I w jednaj z dyskusji stwierdzil - w szkole, w ksiazkach bylo napisane ze -18 to jest