Aktywne Wpisy

Hatsuban +457
Czy można już zdelegalizować @NewsweekPolska ? #logikarozowychpaskow
źródło: 575504387_1590824168991269_8086323735960096552_n
Pobierz
czerwony_kmer +52
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz

Wisła 1200. Moj debiut w ultra.
Czas: 106h 36min
Pierwszy dzien 547km longiem, co było dwukrotnoscia mojej poprzedniej zyciowki. Kolejne 281km, 217km i 145km.
Impreza dosc specyficzna, unikalna w swojej formie, bardziej nastawiona na przygody, niz faktyczna jazde na rowerze. Bardzo duzo terenow, wałów, lasow, płyt, wpychania roweru, single traków, jazdy po łąkach, błota. Świetny klimat i niezapomniane przygoda, niemniej jednak podczas jazdy czlowiek ma wieloktornie dosc i mowi sobie nigdy wiecej czegos takiego.
#rowerowyrownik #gravel #rower #rowerowywroclaw
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_4088
Pobierzźródło: IMG_4089
Pobierzźródło: IMG_4090
Pobierzwczoraj ogladalem wagabundowego i chlop sie wycofal
@FANZ0UN:
źródło: a369958661_
PobierzDla wiekszosci osob (poza czolowka) Wisla to impreza gdzie sie nie do konca scigasz, co bardziej chcesz dojechac lub pobic swoj poprzedni czas.
Wagabudnowego spotkalem na stacji jak robil chwile przerwy, to wtedy jeszcze jechal. Jego film widzialem, mial pecha. Na trasie jest sporo awarii, teren trudny. Sam
@FANZ0UN: jak widze ze odcinki przez krzaki/wysoka trawe, to nie nazwal bym tego przyjemnoscia :D