@Maslacki i ten komentarz jeszcze zbiera plusy… Dostajecie te kobiety jakoś z przydziału? Jak kategorie wojskowa a w waszym przypadku konkretnie D? Przecież to twój wybór jeden z drugim z kim się wiążecie XD sami sobie wybieracie partnerki albo sami się godzicie na takie a nie inne a potem płacz że kobiety zle XD
@Notes: przypisujesz swoje domysły i skrajne emocje do czyjejś wypowiedzi. Nie wiem czy to widzisz. Jeden napisał że kobieta dostarcza nowe problemy, nie napisał czy go to cieszy czy smuci, czy mu to przeszkadza, a może jest gejem i dlatego nie związuje się z kobietą. Ty zacząłeś tyradę jaką jest p---a bo ma kategorię D i wyśmiewasz coś co stworzyłeś sobie w głowie. Odpaliłeś się jak kobieta :) więcej luzu.
@zenon_z_chorzowa1 zarzucasz mi dokładnie to co zrobiłeś swoim komentarzem. O ile ja się zesrałem to twoje zesransko to gigabiegunka. Chociażby tym, że insynuujesz, że ktoś się może cieszyć z problemów. Słowo problemy samo w sobie jest nacechowane negatywnie a ty wytwarzasz projekcje o byciu gejem tak samo jak ja o kategorii D. Ale jednak z dwojga złego i patrząc na mizoginię na tym portalu śmiem stwierdzić, że moja projekcja jest mojsza
@Sandrinia: Kobieta nie rozwiązuje problemów tylko dostarcza nowe.
Dostajecie te kobiety jakoś z przydziału? Jak kategorie wojskowa a w waszym przypadku konkretnie D?
Przecież to twój wybór jeden z drugim z kim się wiążecie XD sami sobie wybieracie partnerki albo sami się godzicie na takie a nie inne a potem płacz że kobiety zle XD
@Maslacki:
@Zgrywajac_twardziela czekamy na rzetelną opinię xd
@Sandrinia: Logiczne, bo w związku ogarnia je za ciebie facet. Dlatego z męskiej perspektywy ten mem jest prawdziwy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W przypadku mojej różowej tak nie jest, ale jeśli chodzi o ogół kobiet to się nie wypowiem, bo są różne xD
Chociażby tym, że insynuujesz, że ktoś się może cieszyć z problemów. Słowo problemy samo w sobie jest nacechowane negatywnie a ty wytwarzasz projekcje o byciu gejem tak samo jak ja o kategorii D. Ale jednak z dwojga złego i patrząc na mizoginię na tym portalu śmiem stwierdzić, że moja projekcja jest mojsza
@Maslacki: gratuluję dobierania sobie partnerek.
Jeśli masz mądrą i ciepłą żonę, to samo jej wsparcie jest nieocenione.
dlatego faceci muszą sobie radzić ze swoimi i Waszymi ( ͡° ͜ʖ ͡°)