Wpis z mikrobloga

@Maslacki i ten komentarz jeszcze zbiera plusy…
Dostajecie te kobiety jakoś z przydziału? Jak kategorie wojskowa a w waszym przypadku konkretnie D?
Przecież to twój wybór jeden z drugim z kim się wiążecie XD sami sobie wybieracie partnerki albo sami się godzicie na takie a nie inne a potem płacz że kobiety zle XD
  • Odpowiedz
@Notes: przypisujesz swoje domysły i skrajne emocje do czyjejś wypowiedzi. Nie wiem czy to widzisz. Jeden napisał że kobieta dostarcza nowe problemy, nie napisał czy go to cieszy czy smuci, czy mu to przeszkadza, a może jest gejem i dlatego nie związuje się z kobietą. Ty zacząłeś tyradę jaką jest p---a bo ma kategorię D i wyśmiewasz coś co stworzyłeś sobie w głowie. Odpaliłeś się jak kobieta :) więcej luzu.
  • Odpowiedz
@zenon_z_chorzowa1 zarzucasz mi dokładnie to co zrobiłeś swoim komentarzem. O ile ja się zesrałem to twoje zesransko to gigabiegunka.
Chociażby tym, że insynuujesz, że ktoś się może cieszyć z problemów. Słowo problemy samo w sobie jest nacechowane negatywnie a ty wytwarzasz projekcje o byciu gejem tak samo jak ja o kategorii D. Ale jednak z dwojga złego i patrząc na mizoginię na tym portalu śmiem stwierdzić, że moja projekcja jest mojsza
  • Odpowiedz