Aktywne Wpisy

Soczi +301
źródło: 1000015477
Pobierz
Codon +72
#gielda Dzisiaj oficjalnie pykło mi ponad milion dolarów zysku w całym portfelu (tu pokazuje XTB USD, ale mam jeszcze inne konta i brokerów). Jeszcze nie uzupełniłem Excela ostatnimi zakupami, ale już jest pewne, że jest spory bufor.
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę

Mówcie co chcecie, że nie ma spadków itd. Ja właśnie wracam od notariusza, mieszkanie na Wilanowie, nowa inwestycja, utargowałem -4k zł od ceny wyjściowej za metr (cena z 2021), a do tego gratis dwa miejsca parkingowe plus ładowarka elektryczna na miejscu. Jeszcze mam 20% zniżki na kuchnię.
Spadki są tylko trzeba przyjść z gotówką i pogadać z dyrektorem sprzedaży.
Ja już wysiadam ze spadkowego teamu. #nieruchomosci #wygryw #mieszkanie #naswoim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: xD
Landlord przemówił (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@mirko_anonim: chłopie większość spadkowiczów tutaj to na wkład własny nie ma a ty im piszesz o kupnie za gotówke XD
Płacę tylko sztabkami złota!