Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +483
O ile jeszcze przy poprzednich wyborach parlamentarnych konfa liczyła na to, że będzie w stanie zbudować coś na liberalnym, rozsądnym elektoracie, to teraz widać jak na dłoni zmiane kursu i to, że idą w totalną szurię, tradycjonalizm i zacofanie. Grają pod przejęcie elektoratu PiSu. Mentzen broniący PiSowców i połykający swój własny język - rzygać się chce jak się na to patrzy. Obrzydliwy oportunista, który pogrzebał swoje ideały i wypowiada bzdury, w które
Itslilianka +22
17 letnia siostry koleżanki się powiesiła. Z wyglądu była bardzo ładna. Nie zostawiła nawet listu. A mnie ciekawi czemu to zrobiła. Co siedziało jej w głowie... #depresja #samobojstwo #przegryw
Pytanie do was, jak widzicie kogoś w sportowym aucie na drodze, to co myślicie? Ja mam zawsze zaciesz na twarzy i podziwiam auto, jakoś do głowy mi nie przychodzi że ktoś kupił auto bo ma kryzys. Ale ja to nie ogół społeczeństwa więc zastanawiam się jakie jest wasze zdanie na ten temat.
Komentarze też mile widziane.
#samochody
Widzisz kogoś po 30 w sportowym aucie, co myślisz?
@Ptolemeusz: jak jedzie normalnie to mysle, ze zajebista fura. jak jedzie jak debil to mysle, ze to jakis debil
chociaz mi sie podobają wszystkie corvety, oprocz akurat c8, bo nie wyglada jak corveta, ale jak ci sie podoba to bierz
@Ptolemeusz: Same pozytywy, niezaleznie od wieku.
@Ptolemeusz: Zawsze? Sorry, ale pracujesz w zawodzie: syn? Czynników jest kilka.
Oczywiście sam samochód: co innego Corvette, co innego BMW M4 Competition, co innego Mustang, co innego Lexus LC, co innego Dodge Charger SRT
Sraj na to co myślą inni, bo to Twoje życie. Jest tak jak piszesz - faceci mają kryzys wieku średniego całe życie, tylko nie zawsze ich na ten kryzys stać. Jak Cię stać, bierz i się nie zastanawiaj. Spełniaj marzenia póki możesz :)
P.S. Mając 44 lata odebrałem z salonu 911 i w dupie mam co inni myślą.
Co zrobić?