Aktywne Wpisy

wykoPAKA +167
Cześć Wykopakowicze! (。◕‿‿◕。)
Właśnie w tej chwili, już po raz 7, wystartowała kolejna edycja wykoPAKI.
Czym jest wykoPAKA?
Kojarzycie zabawy typu Secret Santa w szkole lub w pracy? Właśnie tym jest wykoPAKA, tylko w większej skali. Co roku setki osób przygotowują z ogromnym zaangażowaniem paczki, które wyruszają do odbiorców w najodleglejszych częściach naszego kraju, by sprawić im świąteczną radość. Przez 7
Właśnie w tej chwili, już po raz 7, wystartowała kolejna edycja wykoPAKI.
Czym jest wykoPAKA?
Kojarzycie zabawy typu Secret Santa w szkole lub w pracy? Właśnie tym jest wykoPAKA, tylko w większej skali. Co roku setki osób przygotowują z ogromnym zaangażowaniem paczki, które wyruszają do odbiorców w najodleglejszych częściach naszego kraju, by sprawić im świąteczną radość. Przez 7

źródło: 24910d6fc3f7d9ad
Pobierz
wredny_bombelek +23
Położone blisko centrum, dobrze skomunikowane, m2 takiej działki jest warty tysiące. Co jeszcze mają ze sobą wspólnego zapytacie? Ano wybrani ludzie sadzą sobie na nich marchewkę - RODy we Wrocławiu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw

źródło: RODy
Pobierz
5k na b2b to mniej niz 3k na rękę przy wymaganej pracy z biura :O
trzeba ogarniac backend+frontend
#praca #pracait #programista3k #programista5k
#programowanie
Komentarz usunięty przez autora
@kimikini:
Jak na takiego początkującego juniora po kursie weekendowym to dobrze, że cokolwiek płacą bo taki zwykle przynosi więcej kosztów niż zarobku. Potem po roku - dwóch ma do wyboru zostać w januszeksie za psie pieniądze albo zdobyć normalna pracę za normalne pieniądze.
Ja w pierwszej pracy jako dev z zerowym doświadczeniem (tyle co napisałem sobie kilka narzędzi gdy pracowałem kilka lat w helpdesku)
@smk666 ja jestem od roku w IT zaczynałem od 4k (minimalna 3600), po 3mc mam 5k, po 6mc 5500, niedługo mi styka równo 12mc to liczę na jakąś podwyżke, ale zważ na to że jestem na UZ i nie płace
No ale tam jest minimum 1rok expa, wiec ten kurs weekendowy to tak niezbyt duzo da
Jedni się już zastanawiali, czy nie zgłosić się ponownie na staż, bo zarobili by więcej niż obecnie ¯\(ツ)/¯
Ja tyle, że wytargowałem rok temu UoP ze stawką
I jak zaczynałem studia, to nawet nie marzyłem że chwilę po nich będę miał chociaż 5k i mógł pracować w pełni zdalnie, nie mieszkając we Wrocku.