Aktywne Wpisy

Chłop 22 lvl strzelił samobója, bo przerosły go ambicje i oczekiwania od samego siebie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Do tego właśnie prowadzi nieustanny, niekończący się wyścig szczurów i wmawianie młodym ludziom, że muszą być lepsi, mądrzejsi, bogatsi, bardziej prestiżowi.
#korposwiat #samobojstwo #pracait
Do tego właśnie prowadzi nieustanny, niekończący się wyścig szczurów i wmawianie młodym ludziom, że muszą być lepsi, mądrzejsi, bogatsi, bardziej prestiżowi.
#korposwiat #samobojstwo #pracait
źródło: {AB91A847-4A34-4739-A254-3C6137D04B50}
Pobierz
moet +142

Woła ci, że masz za stare agp dla niektórych paczek. Zrób upgrade. Niektóre paczki mimo najnowszych wersji nie współpracują z najnowszym agp (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@lycaon_pictus: nie wiem jak to jest we Flatterze ale kiedyś jakieś apki robiłem w React i tam musiałem mieć minimalne supportowane na teraz niż maksymalne. Więc spróbuj nie podbijać na maxa tylko na minimum wersja za wersją.
@lycaon_pictus: na native jest podobnie, nie wrzucasz na ostatnie wersje tylko powoli updatujesz bo biblioteki zależne mogą jeszcze nie być w pełni kompatybilne ( zawsze jest ten ~1 mc opóźnienia )
@lycaon_pictus: dlatego podbija się minimum. Takie życie, w sumie po co pisać we flutterze to nie wiem. Jak masz kotlin multiplatform.
@acpiorundc: Ten projekt przy którym robię, gdy startował to KMM jeszcze nie istniał.
@lycaon_pictus: KMM istnieje produkcyjnie od 4/5 lat. Watpię, że jest młodszy ze względu na flutter.
@acpiorundc: Projekt istnieje od początku 2020, a decyzje technologiczne podjęto pod koniec 2019. Wiem, bo byłem przy tym.