Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jezus ale to jest słabe. Mirki odkrywają ze jak ustawia sobie #tinder na biedny kraj to będą mieli pełno likow. A myslicie ze co te przegrywy amerykańskie czy zachodnie robią u nas? Dokładnie to samo. I tak jak John 200kg myśli ze Anetka na niego leci bo jest piękny to Ty tez tak myślisz ze Carla leci bo masz +2 do atrakcyjnosci bo bialy.
Wiadomo ze I Anetka I Carla leca na Was bo Paszport i hajs i jestescie przepustka do lepszego zycia. Zacznijcie ogladac 90 days fiance ;)
Ta Carla niczym sie nie rozni od wyśmiewanej przez wykopka P0lki.

Chcesz challenge? Sprobuj sie związać z ładna młoda bogata Niemka albo Norweżka.

Wtedy pogadamy.

#zwiazki #tinder #badoo #geomaxing (lol) #p0lka #p0lak

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Maxior99: Ale podobno sobie nie radzicie w Polsce z Polkami bo "te P0lki to leca na egzotyke, co za szma#$%! Byle Hindus i juz rozklada nogi!" Dla Norweżki tez będziesz egzotyka czyż nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chce tylko udowodnić ze biedne kraje maja kompleksy i nie lecą tylko na "egzotykę czy genetykę" ale w dużej mierze na paszport lub możliwość innego ciekawszego życia.
Carla
  • Odpowiedz
@mirko_anonim rozumiem, że nawiązujesz do mojego posta, to powiem, że błędnie zakładasz, że jestem 200kg przegrywem, desperatem. To co chciałem wykazać to to, że w Argentynie mam lajki od atrakcyjniejszych kobiet niż w Polsce. To wszystko. Reszta to twoje urojenia i zesrańsko anonie.
  • Odpowiedz
Chcesz challenge? Sprobuj sie związać z ładna młoda bogata Niemka albo Norweżka.

@mirko_anonim: ale jak ktoś próbuje farmić sobie ten "elo score" na tinder w biednych krajach, to raczej nie dlatego że mu wyzwać brakuje i chce mieć jakiś "challenge" xd

tylko mu nie idzie to szuka jakiejś alternatywy
  • Odpowiedz