Aktywne Wpisy

MonazoPL +303
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
1-1-1-1 +214
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mirki, jak to jest z L4 leżącym? Mam 7 dni zwolnienia z powodu jelitówy. Mieszkam sam, więc zakupy spożywcze muszę jakoś ogarnąć. Poza tym mam psa, który te 3-4 razy dziennie musi wyjść na chociaż krótki spacer, żeby się załatwić. Czy w razie kontroli zusu przyjmą takie wytłumaczenie? Czy może celować z takimi wyjściami np. w godziny wczesnoporanne lub wieczorne, bo pewnie wtedy pewnie mniej sprawdzają?
#kiciochpyta #pracbaza #l4
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@nairoht: ch#ja dają takie zgłoszenia xD robiłam 3 razy, za każdym razem zus niczego nie ustalił w drodze kontroli. Tu z tymi śmiesznymi 7 dniami zwolnienia, to nikt się nie zainteresuje, szkoda czasu