Wpis z mikrobloga

@krzychol66:

Będą się zapierać, że nie - ale taka jest prawda.

Śmieszy mnie to ciagłe gadanie nełropejczyków, że nikogo nie nawołują, ze chodzi o jakość znaleziska itd. Widocznie nie maja jaj się przyznać do nieuczciwej działalności. Honoru ich w domu nie nauczyli? Nie
  • Odpowiedz
realnie wpływa na to co jest w wykopalisku.

@JaroslaPolskeZbaw: Podpowiem ci - może bo taka jest idea serwisu. Btw,przykłady z tamatego: znaleziska wykopane przez 1400 osób albo 700. Normalnie neuropa stronk. A przcież jest nas 20-30 osób.

BTW Więcej nauki wrzuca sam Sporting nic cała Neuropa :D

@krzychol66 66 Biedny sportink zaczął wrzucać naukę bo zobaczył, że jego spam z prawy pl jednak nie wchodzi. no i on wcale
  • Odpowiedz
Widocznie nie maja jaj się przyznać do nieuczciwej działalności. Honoru ich w domu nie nauczyli?

@JaroslaPolskeZbaw: Mam bekę, zwolennicy antka mają podane wszystko na talerzu, link, tag i komentarze dotyczące treści znaleziska, ale dalej będą wymyślać jakieś bzdurne teorie o braku honoru czy jakiejś nieuczciwości...
  • Odpowiedz
@Tamerlan: Co ty tam synek wiesz o dodawaniu :) Życia ci braknie żeby dodać na główną tyle co ja w 7 miesięcy :D Żaden lewak nie ma ze mną szans a ty dodajesz tylko żeby bordo nie stracić :) Pan #2 ci to mówi i nie marudź :)
  • Odpowiedz
Skuteczność na poziomie 2 miejsca w rankingu :)

@sportingkielce: Jakby głupi bot wrzucał linki na ślepo to by miał podobną. Sytuacja analogiczna do kovacia. Swoją drogą on miał #1 mimo pewnych ograniczeń, więc słabo janusz.

• Odpowiedz