Aktywne Wpisy

vieniasn +12
jaka jest wasza ulubiona gra wideo? (oprócz tfu gothica dziadki)

PierdekAlonso +70
Nigdy w życiu nie używałem petard, ale w tym roku na sylwestra nakupie ze 100 achtungów i bede przez cały dzień puszczał na pohybel kundlom i ich właścicielom (。◕‿‿◕。) Dość dyktatury psiarzy w tym kraju
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
źródło: image
Pobierz

Z Taylor mam problem bo, odczuwam, że pod warstwą diablicy żerującej na mężczyznach, by zarabiać. Może się głęboko ukrywać wrażliwa kobitka. Chyba jest po prostu borderką, która nie ma czasu udać się do specjalisty, dopóki nie przestanie zarabiać.
Jednak po 30 ma fajną przemianę bo też już nie oszukuje, jak to może sobie folgować z facetami, a nawet jest refleksja, że może nie trzeba było w pełni skupiać się na karierze. Albumów sprzed 30 nie jestem w stanie słuchać. #muzyka #chwalesie #taylorswift
źródło: 1000030190
PobierzZnany i lubiany schemat wsrod artystow.
@ExtraPensja: Nic dziwnego, że jest to schemat znany i lubiany wśród artystów. Bardzo często to ma po prostu przełożenie na życie bardzo wielu ludzi niezależnie od płaszczyzny zwłaszcza jeśli jesteś osobą pokroju Tylor Swift lub Chylińskiej na polskie realia chociaż wiadomo, że tu skala nie ma porównania. Zwłaszcza trafia to do ludzi jak dostaniesz w życiu parę razy po dupie przysłowiowo.
@przegro_pisarz: Nie, po prostu wszystko co ona robi to kreacja artystyczna od początku do końca którą zarządzają całe sztaby ludzi. Przed 30-stką ona miała być taką artystką która jest trochę jak te