Wpis z mikrobloga

Do mojej kolekcji doszło: "Folklore", "Evermore" Taylor Swift. Atutem jest prolog, do obu płyt i do mnie trafiają. Szkoda, że nie ma plakatów jak w przypadku: "Tourted poets department", chociaż tam nie ma prologu tylko na końcu książeczki wiersz pt."podsumowanie". Tam też po prostu bardziej mieszanina wspomnień, a te widoczne na zdjęciu są zbiorami zasłyszanych historii.

Z Taylor mam problem bo, odczuwam, że pod warstwą diablicy żerującej na mężczyznach, by zarabiać. Może się głęboko ukrywać wrażliwa kobitka. Chyba jest po prostu borderką, która nie ma czasu udać się do specjalisty, dopóki nie przestanie zarabiać.

Jednak po 30 ma fajną przemianę bo też już nie oszukuje, jak to może sobie folgować z facetami, a nawet jest refleksja, że może nie trzeba było w pełni skupiać się na karierze. Albumów sprzed 30 nie jestem w stanie słuchać. #muzyka #chwalesie #taylorswift
przegro_pisarz - Do mojej kolekcji doszło: "Folklore", "Evermore" Taylor Swift. Atute...

źródło: 1000030190

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Znany i lubiany schemat wsrod artystow.

@ExtraPensja: Nic dziwnego, że jest to schemat znany i lubiany wśród artystów. Bardzo często to ma po prostu przełożenie na życie bardzo wielu ludzi niezależnie od płaszczyzny zwłaszcza jeśli jesteś osobą pokroju Tylor Swift lub Chylińskiej na polskie realia chociaż wiadomo, że tu skala nie ma porównania. Zwłaszcza trafia to do ludzi jak dostaniesz w życiu parę razy po dupie przysłowiowo.
  • Odpowiedz
Z Taylor mam problem bo, odczuwam, że pod warstwą diablicy żerującej na mężczyznach, by zarabiać. Może się głęboko ukrywać wrażliwa kobitka. Chyba jest po prostu borderką, która nie ma czasu udać się do specjalisty, dopóki nie przestanie zarabia

@przegro_pisarz: Nie, po prostu wszystko co ona robi to kreacja artystyczna od początku do końca którą zarządzają całe sztaby ludzi. Przed 30-stką ona miała być taką artystką która jest trochę jak te
Cztero0404 - >Z Taylor mam problem bo, odczuwam, że pod warstwą diablicy żerującej na...
  • Odpowiedz
@Cztero0404: dalej trafia do młodych. Jak wyszedł "black dog" to zaczeły małolaty chodzić do baru o takiej samej nazwie bo wystąpiła w piosence. Sam mam 22 a w środku 12 więc do mnie trafia. Jednak też musi utrzymywać swoją starą widownię i łączyć z pozyskiwaniem nowej. Jest fajnym casem marketingowym.
  • Odpowiedz