Wpis z mikrobloga

Fora tematyczne w Polsce xD
#elektroda to jedynie czubek góry lodowej.

Co mnie to obchodzi? Temat jest o przegladzie nieba a nie o Twoich uczuciach.

O jakże znowu bardzo niezmiernie jesteśmy wszyscy tu zaszczyceni, że Wasza Wielka Wszecheksperckość zechciała się kolejny raz zniżyć do naszego dyletanckiego poziomu !!!

https://astropolis.pl/topic/81930-apertura-%C5%9Bwiat%C5%82osi%C5%82a-czy-fov-optimum-dla-przegl%C4%85du-nieba/page/2/

#astronomia #astrofoto #teleskop
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RicoElectrico: w zassadzie to wszedzie tak jest. Kiedyś na wykopie zapytałem o ostrzałke do noży to przez tydzień powiadomienai dostawałem tak się ogry pokłuciły i nie wiedziec czemu zawsze mnie oznaczali w postach ()
  • Odpowiedz
@RicoElectrico: Ja tam lubie to forum, ale przyznam, ze przestalem mocno przywiazywac wage do tego co ludzie pisza. Astro-dziady sa podzielone na dwa obozy - obserwuj czym chcesz, miej fun, jak ci sie miesci w budzecie to spoko, maly refraktorek jest super, lornetka tez gitara. I z drugiej strony barykady, o masz newtona 13" i 2000 ogniskowej, no slabo, ja mam RC 18", ktory wazy 150kg i montaz 300 kg,
  • Odpowiedz
@RicoElectrico jak napisałem na astropolis wesselowi że zrobił kiepskie zdjęcie to tak się obraził że aż skasował wieloletnie konto i działa teraz pod nazwą "Gość na chwilę" xD
  • Odpowiedz
uprzedzając - napisałem nie tylko dlatego, że zdjęcie było kiepskie, a głównie dlatego, że stworzył posta w którym krytykował początkujących astrofotografow
  • Odpowiedz