@n0xx: gość też, wie że chłop coś ma w torbie, wie że chce to wyciągnąć, wie że może to być 'baton' ale i tak namawia gościa do spuszczenia sobie w-------u
@czteryrowery: obywatel w białej koszulce niepotrzebnie szukał konfrontacji, czasami lepiej zostawić dumę w kieszeni, a z tego co piszą w mediach teraz walczy o życie.
@czteryrowery: P------a akcja, trudno się połapać kiedy on ten nóż wyjął. Nauczka na przyszłość, żeby w takich sytuacjach odpuszczać. Gościu w białym nawet jak miał racje to mógł się wycofać, na filmiku to on jest agresorem. Chciał się popisać przed dziewczyną to mu szczurek wsadził nóż kuchenny między żebra.
@piekuo: Niepotrzebnie w ogóle dążył do konfrontacji nie wiedząc co typ ma w plecaku, może na przyszłość się nauczy, że lepiej sobie dać spokój niż ze świrami szukać rozrywek.
U mnie też taki p---b na rowerze jeździł, zaczepiał ludzi z pytaniem gdzie dojechać tam i tam i nagle wyjmował gaz i n---------ł ludziom po twarzy - p--------w coraz więcej...
@rtone: Jak informuje dziś policja, do awantury doszło, gdy jadący rowerem 24-latek potrącił psa spacerującej pary. Właściciel psa zwrócił uwagę rowerzyście, pomiędzy mężczyznami doszło do sprzeczki. W pewnym momencie rowerzysta rozpylił gaz w kierunku mężczyzny, a następnie uderzył do kilkakrotnie ostrym narzędziem, po czym uciekł.
@czteryrowery też byłem w podo niej sytuacj miesiąc temu, byłem w moim mieście na wieży widokowej i w pewnym momencie jakieś dzieci izaczęły rzucać we mnie kamieniami a gdy zwróciłem im uwagę ojciec skoczył do mnie z pretensjami. Gdybym miał noz sam nie wiem jak bym się zachował, być może byłbym na miejscu tego gościa teraz.
Zbiornik Racibórz Dolny, różnica dwóch dni. Jutro zapowiada się kluczowy dzień, aktualnie ciężko tam dojechać na rowerze. Jutro prawdopodobnie również tam będę i zrobię kolejne zdjęcie. #powodz #raciborz #zbiornik #opole #wroclaw #kedzierzynkozle
https://malopolska.policja.gov.pl/krk/aktualnosci/aktualnosci/47839,Zatrzymanie-sprawcy-ugodzenia-nozem-przechodnia-W-akcji-policyjni-kontrterrorysc.html
#krakow #polska
- DOSTAŁEM NOŻEM RATUNKU
- NAGRYWAM CIĘ
xD
Gość w koszulce nie wiem co chciał osiągnąć, popisać się przed panną czy co bo zachowywał się jak typowy sebiks szukający zwady.
U mnie też taki p---b na rowerze jeździł, zaczepiał ludzi z pytaniem gdzie dojechać tam i tam i nagle wyjmował gaz i n---------ł ludziom po twarzy - p--------w coraz więcej...
no uderz mnie no udzerz mnie
- uderza
wykopfejs
https://lovekrakow.pl/aktualnosci/policyjna-oblawa-z-udzialem-antyterrorystow-po-ataku-nozownika-na-ruczaju-wyskoczyl-z-okna-z-nozem-w-reku_57163.html
A kilka dni temu ten sam typ groził nożem kierowcy MPK
@yoda-komoda: psiarze vs rowerzyści