Aktywne Wpisy

chlopiec_kucyk +53
#alkoholizm #pytaniedoeksperta #wykop30plus
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
Witam Was Mirasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem, jestem 32 letnim alkoholikiem (ostre chlanie i piekielne zjazdy a nie piweczka były), który od pół roku jest trzeźwy jak niemowlę.
Mam od miesiąca pewne objawy - bezsenność, i to nie taka, że snuję się zmęczony, śpię na siłę 3 max 4 godziny na dobę i resztę dnia i nocy chodzę nakręcony jak
źródło: 1000008906
Pobierz

Co sądzicie?
https://rcofinance.com/
Co sądzicie? Scam czy nie scam? Brzmi dobrze, w polskich Googlach piszą, ale nie wiem ile to są sponsorowane przez nich artykuły a ile nie.
Myślałem jeszcze nad Cybro.
Oczywiście sądzę, że będzie listing za 60-70 dni i się s-------i połowa zrobi pump & dump ucieknie, ale cóż mogę sprzedać 80% a resztę no.. :D
Kiedyś kupiłem burst coin, zapomniałem o nim za około 120$, po 6-7 latach miałem z tego około 6000$. Kupiłem 10 losowych altow z dobrymi nazwami na bittrex.
Co sądzicie? Dla mnie wygląda porządnie tylko Dev może uciec z kasą nie?
Ale nawet dobry chat mają, stronka też dość.
Ps.
Generalnie mieszkam w UK nie mam parcia na kasę, ale jestem teraz na sicku i mam dużo dużo czasu, w krypto inwestowałem kiedyś, jak altcoiny i bittrex raczkował, często się udało ale to nie był ten kapitał. Pieniądze zainwestowałem raczej w dwie nieruchomości, rozumiem że nie ma to porównania z altcoinami, czy nawet Solana jeśli chodzi o bezpieczeństwo.
Obecnie czekam na spadki na nieruchomościach, i BTC.
#kryptowaluty #altcoin
I nie było pump & dump, spadł na wartości ale po 2-3 latach ( zapomniałem o nim było 60x!! ).
Także pump & dump można zarobić ciągle.
Tylko zastanawiam się czy nie będzie tak, że zbiorą swój cel, a później się ulotnia
Więc jedynym problem jest to, że mogą tego nie rozwijać, a ja stracę środki xd
Za czasów bittrex się ryzykowało, aczkolwiek górnicy musieli to wykopać xd