Aktywne Wpisy

Tak się patrzy na mnie moja wątroba kiedy otwieram szóstego harnasia
#heheszki #humorobrazkowy #alkoholizm
#heheszki #humorobrazkowy #alkoholizm
źródło: temp_file2019701003094698912
Pobierz
PorzeczkowySok +104
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file2019701003094698912
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: temp_file4557510654157362114
Pobierzźródło: nie-mysl-ze-nie-wiem-dlaczego-twoja-rodzina-trafila-do-argentyny-jorge-czy-raczej-jurgen-andrzej-duda-papiez-franciszek
Pobierz@claudio_caniggia: Wręcz przeciwnie. Jakby to samo z ruskim było to by się uśmiał.
Niemcy masowo jeżdżą na wycieczki do PL właśnie oglądać obozy zagłady i rezultaty swojego dzieła.
@claudio_caniggia: Był on dokładnie tak samo winien jak i ty i twoja babka.
@kasztan00: Zapomniałeś dodać, że kierowca autobusu zaczął klaskać, a tym pilotem był młody Albert Einstein.
Nikt nie klaskał, za to ja sobie potem chwilę z gościem porozmawiałem.
@Kris-T:
Niestety nie utarł, bo jednak przeżyli i jechali tym autobusem. A szkoda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To wymyśl historię w której dostają nauczkę. Mózg to zabawne urządzenie, ty zmyślasz historie, a on nagradza cię neuroprzekaźnikami, tak jakby to wydarzyło się naprawdę i jest przyjemnie.
@masz_fajne_donice: XDDDDD
Niemcy mają Polaków za tanich roboli do wyzyskiwania, a kobiety za tanie dziwki (tu akurat słusznie).
Na całym świecie propagandowo zrobili z nas antysemitów, ksenofobów, patrzą jak tylko nałożyć na nas kolejne kary unijne za nieprzyjmowanie inżynierów, no ale Polaczek nie wytrzyma jak nie wyliże butów każdemu wokół XD
@masz_fajne_donice: po czym wracają do swojego kraju i jak Merkel (kanclerze) albo Ursula (przewodniczący KE) mówią przed światem, że to nasze obozy.
@Miche8768: Czyli tanie dziwki (tu akurat słusznie).
Ta rozmowa przy obiedzie miala miejsce ponad 25 lat temu, wiec mogla uzyc innego slowa niz "zmuszona" ;)
@masz_fajne_donice: Ci którzy dokonywali tego dzieła pewnie nigdzie nie jeżdżą, bo nie żyją. To tak gwoli ścisłości.