Aktywne Wpisy

ewolucja_myszowatych +176
Sebastix +136
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

Chcesz rozwijać biznes? Dojadą cię urzędy vide Roman Kluska
Chcesz bronić granic? Dojadą cię urzędy vide żołnierze na granicy PL-BY
Wyeliminujesz z puli genowej patusów we własnej obronie? Dojadą cię urzędy vide Łukasz T.
Rozwalisz dwie niewinne kobiety? Luz, działaj sobie vide prawnik z Łodzi.
Spalisz żywcem trzyosobową rodzinę? Zapraszamy na urlop do Dubaju.
#katowice #polskiedrogi #wypadek #policja #kierowcy #wydarzenia
źródło: 6bf162693ca197c18be7961a2b59287fd01d12481d1162c6bd44a5784c9c02c1
Pobierz@ArystokracjaPomarancza: Majtczak to przecież prywaciarz
@Chehu: Czyli mówi że obrona polega na tym iż wchodzisz w środek największego zamieszania (które w dodatku cię nie dotyczy) z kilkutonową bronią, czekasz aż zaczną cię lać a potem ich rozjeżdżasz "w obronie"? Tak?
Tylko że sąd i policja mają nagrania z akcji + kartotekę gościa więc wiedzą więcej od "ekspertów"
@Chehu: Proszę mi tu nie obrażać Straży Granicznej, która zgłosiła żandarmerii przekroczenie uprawnień!
@Chehu: Wspaniałych masz idoli, nie powiem.
@Chehu: Biznes na zasadzie robię wałek bo inni też robią to wiadomo że podstawa poważnej gospodarki, dopóki to nie ciebie złapią xD
@Chehu: XDDD niezła odklejka
@Chehu Dokładnie.
Ciekawe kiedy dojadą
1. Żołnierzy którzy odmówili wspilnych patroli z zatrzymanymi i donieśli na nich
2. Żandarmów którzy zatrzymali
@Chehu: trzeba było zrobić z komunistami to co Niemcy z Różą Luksemburg w 1918. Komuchy zawsze po stronie pasożytów, patusów i przestępców.