Wpis z mikrobloga

Polska to kraj, w którym za prospołeczne zachowania jesteś karany a za antyspołeczne nagradzany.

Chcesz rozwijać biznes? Dojadą cię urzędy vide Roman Kluska
Chcesz bronić granic? Dojadą cię urzędy vide żołnierze na granicy PL-BY
Wyeliminujesz z puli genowej patusów we własnej obronie? Dojadą cię urzędy vide Łukasz T.

Rozwalisz dwie niewinne kobiety? Luz, działaj sobie vide prawnik z Łodzi.
Spalisz żywcem trzyosobową rodzinę? Zapraszamy na urlop do Dubaju.

#katowice #polskiedrogi #wypadek #policja #kierowcy #wydarzenia
Chehu - Polska to kraj, w którym za prospołeczne zachowania jesteś karany a za antysp...

źródło: 6bf162693ca197c18be7961a2b59287fd01d12481d1162c6bd44a5784c9c02c1

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wyeliminujesz z puli genowej patusów we własnej obronie? Dojadą cię urzędy vide Łukasz T.

@Chehu: Czyli mówi że obrona polega na tym iż wchodzisz w środek największego zamieszania (które w dodatku cię nie dotyczy) z kilkutonową bronią, czekasz aż zaczną cię lać a potem ich rozjeżdżasz "w obronie"? Tak?
  • Odpowiedz
  • 1
@sylwke3100: nie, ale po sposobie twojej wypowiedzi można wywnioskować, że dalsza dyskusja nie ma sensu. Jest tak jak ty sądzisz, to przyjmijmy i nie wymieniajmy więcej myśli
  • Odpowiedz
@Chehu: No ale to ci przedstawiam jak było w tej sytuacji. Tylko niestety wykopkom jest ciężko to zrozumieć że to kierowca jest winny temu i koniec. Wiem nie lubicie kobiet i dlatego łatwo o narrację "biedny gościu spokojnie pracował"

Tylko że sąd i policja mają nagrania z akcji + kartotekę gościa więc wiedzą więcej od "ekspertów"
  • Odpowiedz

@Chehu: Proszę mi tu nie obrażać Straży Granicznej, która zgłosiła żandarmerii przekroczenie uprawnień!

@Chehu: Wspaniałych masz idoli, nie powiem.
  • Odpowiedz
Chcesz rozwijać biznes? Dojadą cię urzędy vide Roman Kluska

@Chehu: Biznes na zasadzie robię wałek bo inni też robią to wiadomo że podstawa poważnej gospodarki, dopóki to nie ciebie złapią xD
  • Odpowiedz

@Chehu Dokładnie.
Ciekawe kiedy dojadą
1. Żołnierzy którzy odmówili wspilnych patroli z zatrzymanymi i donieśli na nich
2. Żandarmów którzy zatrzymali
  • Odpowiedz
  • 0
@JaTuTylkoOgladamObrazki: jesteś tu 5 lat, ja 15. Śmiem twierdzić, że jesteś jakim dzieciakiem trollem. Sprawę Kluski pamiętam osobiście i wszystkie te rządy przeżyłem. Patopolityczne uśmiechnięte prostackie zaczepki zostaw dla kolegów ze swojej generacji, mnie to nie rusza
  • Odpowiedz
Polska to kraj, w którym za prospołeczne zachowania jesteś karany a za antyspołeczne nagradzany.

@Chehu: trzeba było zrobić z komunistami to co Niemcy z Różą Luksemburg w 1918. Komuchy zawsze po stronie pasożytów, patusów i przestępców.
  • Odpowiedz
@Chehu: Oho. Widzę, że pan krypropisowiec nie ma logicznych argumentów, więc używa argumentu wieku "bo ty gówniarzu nie przeżyłeś tyle co ja" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Żebyś jeszcze ten wiek szacował po dacie urodzenia, a nie po LATACH POSIADANIA KONTA NA WYKOP xDD Zdajesz sobie sprawę, że jak założyłeś konto w wieku 15 lat, a ja 25 to obydwoje mamy po 30? To taki przykład oczywiście,
  • Odpowiedz