mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
5
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Uppsala
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
25
Cadfael
Niby nie jest atrakcyjna

@mirko_anonim: kwintesencja przegrywowych pajaców, sam morda -1/10, ale panienka to musi być dziewiąteczka najmniej xD
10
K.....k
K.....k
@mirko_anonim nie wiem co to, ale ona trochę mi przypomina trgo femboya z wykopu co dodaje zdjecia twarzy regularnie xD
4
z.....m
z.....m
@mirko_anonim: Dobra obejrzałem fragment filmu planeta abstrakcja. Lepiej jej się przypatrzyłem. Według mnie jak najbardziej jest atrakcyjna.
4
Mr_3nKi_
Chcielibyście mieć do #zwiazki taką laskę jak ta z Planeta Abstrakcja?

@mirko_anonim: Tak.

Jak już jesteśmy w temacie tego kanału to zawsze oglądam z zaciekawieniem. Fajnie wszystko opowiada, pokazuje - robi naprawdę dobrą robotę
3
J.....y
J.....y
@mirko_anonim: Oglądam ich i tak, chciałbym taka dziewczynę, baaardzo mało już takich ogarniętych i normalnych zostało w tym kraju
2
Forest1989
Forest1989
A mi oprócz walorów merytorycznych kanału ta łaska się poprostu padoba. Ma ładna ciekawa twarz i jest filigranowa co bardzo lubię :)
2
mirko_anonim
Anonim (nie OP): @mirko_anonim: Są na takim samym poziomie atrakcyjności, czyli dokładnie tak jak 90% par.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
1
BombaskaEskadraLotnicza
ale panienka to musi być dziewiąteczka najmniej

@Cadfael: Nie denerwuj się, tobie nawet 6 nie grozi xD
1
Biebrzanski_Ghul
@Mr_3nKi_ Taka dynamika kanału. Na początku to praktycznie tylko ten chłopak prowadził całość, z biegiem czasu ona coraz więcej się dołączała. Ale pierwsze skrzypce gra gość, więc jak jest dwie osoby na kanale, to zawsze jedna będzie bardziej dominować i mieć nawijkę.
1
z.....m
z.....m
@mirko_anonim: Nie wygląda na ulaną, więc mi się podoba.
0
wyscrollowany
@mirko_anonim: Z wyglądu taka 4/10 maks, ale może jest miła.
0
Cadfael
@BombaskaEskadraLotnicza: wstawaj, zesrałeś się
0
BombaskaEskadraLotnicza
wstawaj, zesrałeś się

@Cadfael: To jest wszystko co jako "mądra, elokwentna kobieta" potrafisz wyciągnąć z siebie xD
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Obserwuje od dłuższego czasu tą parę.

Zazdroszczę trochę takiej kobiety, która jest mega otwarta na podróże. A ten odcinek gdzie w Afryce zachorowała i szukali dla niej pomocy to sztos. Odważna i zaradna.
Aż taka zła z wyglądu nie jest. Uważam że wygląd nie ma takiego znaczenia. Ale to przychodzi z wiekiem, kiedyś też patrzyłem na urodę ….
0
olito
@mirko_anonim przecież ta babeczka jest bardzo spoko
0
Cadfael
@BombaskaEskadraLotnicza: wobec czegoś takiego jak ty nie ma powodów do starań. a teraz s--------j mi z powiadomień. sio!
0
BombaskaEskadraLotnicza
s--------j

@Cadfael: Coś cie się pomyliło, bo nie rozmawiasz z mamą
0
Cadfael
@BombaskaEskadraLotnicza: twoja już się grzecznie posłuchała (。◕‿‿◕。)
0
Mr_3nKi_
Taka dynamika kanału. Na początku to praktycznie tylko ten chłopak prowadził całość, z biegiem czasu ona coraz więcej się dołączała. Ale pierwsze skrzypce gra gość, więc jak jest dwie osoby na kanale, to zawsze jedna będzie bardziej dominować i mieć nawijkę.

@Biebrzanski_Ghul: Wszystko rozumiem, ale czasami bywały momenty, jakby stał za kamerą i celował do niej z broni xD
0