@mirko_anonim: Jak byłem dzieckiem w domu była bida i na noc nie było. Dzisiaj już 4 dychy na karku i realizuje plan dzieciństwa. Latam dronem i jeżdżę autkiem rc w wolnych chwilach. I mam w------e co kto myśli
@mirko_anonim: ciągle rozkminanie przeszłości to depresja. Jedyny sposób żeby wyjść z dołka to przestać porównywać się do innych i przestać żałować przeszłości. Może wyznacz sobie jakiś cel i poświęć czas i energię żeby go osiągnąć
Anonim (nie OP): No i dobra se siedź i rób sobie rzeczy co ci dają radość A o tych co mówisz to ta wybierają płytki do mieszkań a potem się będą o te płytki sadzić w sądzie xD Przy rozwodzie i podziale majątku Ta zmienili się wszyscy bo wszyscy się ścigają w wyścigu szczurów dlatego zapieprzaja jak małe samochodziki Jak masz 30 lat i czujesz jakbyś miał 23 to bardzo dobrze,
@mirko_anonim rel. Szczerze nie wiem co zrobić w takiej sytuacji. To nawet nie jest kwestia że nie chce się zacząć od nowa tylko za późno na to, czas na poznawanie ludzi w życiu już minął
Anonim (nie OP): Czytałam ostatnio taką wypowiedź jakiegoś psychologa, czemu ludzie są dziś przemęczeni psychicznie, cierpią na depresję, stoją w życiu ciągle w jednym punkcie no i tak dalej. I to było bardzo proste i trafne - nasze życie, nasza psychika składają się z wielu płaszczyzn, a ludzie to olewają, totalnie zaniedbują większość z nich. I tak skupiają się np na tym żeby było wygodnie, stabilnie, żeby dobrze zarabiać a odpuszczają
Jedyny sposób żeby wyjść z dołka to przestać porównywać się do innych i przestać żałować przeszłości.
Może wyznacz sobie jakiś cel i poświęć czas i energię żeby go osiągnąć
A o tych co mówisz to ta wybierają płytki do mieszkań a potem się będą o te płytki sadzić w sądzie xD Przy rozwodzie i podziale majątku
Ta zmienili się wszyscy bo wszyscy się ścigają w wyścigu szczurów dlatego zapieprzaja jak małe samochodziki
Jak masz 30 lat i czujesz jakbyś miał 23 to bardzo dobrze,