Aktywne Wpisy
JaX92 +106
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +68

@Franek666: to nie jest mój największy problem, ale dzięki zapomniałem, że tylko l.mn, To nie jest takie proste, szczerze pisząc to nie mam żadnej już motywacji, rodzina mnie olewa, "koledzy", także tylko nie liczni zostali, a o dziewczynach nie będę już pisał
@Mysiunia_: mam zaoszczędzone 4k, ale nie wiem czy to starczy, nie mogę tego sobie wyobrazić, nie wiem nawet jaki
Natomiast jeśli chcesz chodzić na spotkania typu pray & fun, wyjazdy z dziewczynami, formacje osobista, to duszpasterstwo akademickie Studnia na Sluzewiu.