Wpis z mikrobloga

@lepaq: No bo Michniewicz się nagrał, grzejąc ławę w amice xD ale z drugiej strony jak miałby grać i bronić bramki, jak jedną rękę ciągle miałby zajetą telefonem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@lepaq: nigdy nie naprawiałem auta więc nie ocenię pracy mechanika.

Nigdy nie pracowałem na kuchni, więc nie będę oceniał tej pizzy

Nigdy nie byłem divą więc nie ocenię tego
  • Odpowiedz
@lepaq: bo to cudowny argument internetu: nie jesteś piekarzem, nie możesz ocenić chleba, nie tworzysz samochodów, nie możesz ich oceniać. No i hit, to zostań trenerem i zrób lepiej... a jak nie potrafisz to się zamknij ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@lepaq: Ciekawe co by Czesio powiedział jakby się dowiedział że obecny selekcjoner Niemiec, swoją karierę trenerską zaczął grając w Football Managera XDD
  • Odpowiedz
@lepaq: na temat piłki się może wypowiadać każdy Janusz. Takie frazesy jak rzucają te wielkie gwiazdy i eksperci to każdy debil może powiedzieć.
  • Odpowiedz
@lepaq: niby dowalił do pieca ale u mnie jego akcje są bardzo nisko. Z pół roku temu jak robił wywiad z Stanowskim w komentarzach zapytałem go czemu nie poruszył wątku Czesława 711 Michniewicza i jego relacji z Stano.
Dostałem odp że to oklepany i wałkowany temat i nie widzi on sensu do tego wracać. Trochę słabe - jakby nie chciał się "kopać" z Stano.
Michniewiczowi wbije szpile ale Stanowskiemu który
  • Odpowiedz
@mirasKo-Kalwario: Tak, za młodziaka grał w Augsburgu chwilkę i zakończył karierę przez zerwanie któryś więzadeł - potem z zamiłowania do piłki siedział godzinami w fmie, zrobił kurs trenerski i dostał fartem pracę w hoffenheim xD no a dalej to już wiemy że RB i Bayern a teraz repra
  • Odpowiedz
@sercepodostrzem: oj czesio sobie nagrabił. Teraz to jeszcze po cichu liczę na odnowienie śledztwa dziennikarskiego w sprawie jego losowych telefonów do zakładu fryzjerskiego
  • Odpowiedz