Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: A musisz z nim mieć kontakt, mieszkasz blisko, święta razem spędzacie czy co? Ja bym odpuścił. Z prostej przyczyny dowie się, to wymyśli inny sposób niż tylko naśmiewanie, że mu zaszkodziłeś. Totalnie nie rozumiem takich gierek rodzinnych. Sam mam 30 % osób w rodzinie co brzydzą mnie ich postawy, ale widzę niektóre postaci z anime raz na 10 lat i mam je gdzieś. 2 godziny jak kogoś spuszczają do
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Jedz z k..wą do spodu... Znam takich wujaszków-cfaniaczków czy kuzynów co wszystko wiedzą najlepiej, a z----------ą u Hansa, ale jak przyjedzie do Polski to "ura bura szef podwóra"... Jednego zgasiłem jak kiepa na rodzinnej imprezie... było śmiesznie, ale to dłuższa opowieść... Teraz jak się widzimy to już nie jest taki wyszczekany ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@mirko_anonim: eśli ktoś cię wyśmiewa z twoich prawdziwych zainteresowań i hobby, to jest po prostu żałosne. Ale zastanów się, czy warto schodzić na jego poziom i próbować mu zaszkodzić? Chcesz być jak on, który sam sobie szkodzi przez całe życie?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): hehehe kolarzyk się znalazł albo alpinista jakiś, ( ͡° ͜ʖ ͡°) po co komu hobby, wujek ma lepsze podejście do życia, praca, potem nażrće się, napić, czasem kopulacja, mam 45 lat i też tak myślę jak on, denerwuje mnie, że dziś każdy jara się jakimś hobby

• Odpowiedz