Aktywne Wpisy
zeszyt-w-kratke +54
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
Tikyo +617
#powodz Przed chwilą wywiad z Ukraińcem, który pomaga przy budowie wału. Powiedział, że musi pomagać bo tu mieszka. Mam nadzieję, że chodź trochę to trafi do szurów anty ukraińskich
Ostatnio moja różowa, z którą jestem od kilku lat, nieco opierała się przed seksem. Teraz stwierdziła, że s--s raz dziennie to bardzo często i nie wie, kto ma czas, aby robić to codziennie. Twierdzi, że w związkach zazwyczaj ludzie uprawiają s--s rzadziej. Co o tym myślicie, Mirki? Dla mnie raz dziennie to optimum, a czasem nawet chętnie uprawiałbym s--s dwa razy dziennie. Martwię się, jak to będzie wyglądało w kontekście naszego współżycia w przyszłości.
#zwiazki #relacje #podrywajzwykopem #randki #s--s #intymnosc #problemy #pytanie #porady #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Może Ty masz czas, może ona nie -> nie napisałeś czy mieszkacie razem, osobno? Jak wygląda podział obowiązków?
─────────────────────
─────────────────────
To teraz pytanie czy się opierała i nie ma ochoty na s--s czy jej nie pasuje "tak często". To teraz pytanie ile tobie pasuje, a ile jest za dużo/za mało.
Chociaż ja bym uciekał. No bo szczerze, jak się ktoś komuś podoba, nie dzieje się nic złego w relacji to każda okazja do seksu jest dobra. No chyba, że to chwilowe - jakiś stres, przemęczenie, choroba.
Teraz jestem w małżeństwie. Kiedyś s--s był namiętny, nie tak częsty. Za to na całego po kilka razy pod rząd, w kiblu na imprezach jakiś oral w jedną czy drugą stronę, w samochodzie itd. Teraz nie pamiętam kiedy był, w tym roku cośtam w styczniu było żałosnego co podpada pod "inne czynności seksualne". No i jednocześnie będąc w małżeństwie oddałem nad swoją seksualnością kontrolę drugiej osobie. Możemy się parzyć raz na dwa lata, a jak prześpię się z inną to będę tym złym. Przy czym oczywiście jak ona by się przespała to się za mało starałem ( ͡° ͜ʖ ͡°). I takich przypadków jak mój jest dużo - często po drugim dziecku namiętność zanika. Zresztą kobieta która ogranicza mężczyźnie s--s jest opisana w książkach i pracach psychologicznych, jest to pewien schemat który się zdaża. Moim zdaniem wybadaj temat i jak to jest taka sytuacja to warto rozważyć zmianę w życiu, konkretnie to
@mirko_anonim: oto słuchajcie głos eksperta od seksu w małżeństwie i siedmiu boleści XD
@Sylwiusz89: szkoda mi ciebie, bo u nas prawie codziennie, a staż małżeński duuzo wiekszy.
─────────────────────
Komentarz usunięty przez autora
Bardziej chodzi o to, że ludzie mają różne potrzeby
─────────────────────
· Akcje:
@Sylwiusz89: nie piszę listów, ale na wykopie, więc nie bądź nieuprzejmy i mnie nie pouczaj
Pozostałe uwagi, to nawet nie skomentuje, bo widać, że masz problem w małżeństwie. Trudno, czasem się zdarza... Nie mam nic do ciebie, współczuje nieudanego pożycia.