Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: po pierwszym zdaniu nawet mi się nie chciało czytać
Żeń się, z---------j kilka lat a później oddaj połowę przy rozwodzie bo się pannica nie wyszła albo panu się spodobało w międzyczasie 5 innych
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: xd Kaganiec i życie nie tak jak się chce tylko tak jak powinno według innych.W większości moich znajomych to skoki w bok bo ochajtali się w wieku 20s.Co najlepsze druga strona nie ma pretensji bo sama ma za uszami.Dla Ciebie to ładnie wygląda bo rodzina z dziećmi.Patrzysz z boku,a nie z środka ich dramatu.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Co kilka wpisów to samo p-----------o, to nie tak że po 30 nie ma wolnych kobiet, bo według statystyk 40% kobiet po 18tce to singielki. Fajnych wolnych kobiet jest w opór tylko Wy ich nigdy nie spotkacie bo nie macie jaj na żywo zadziałać, tinder to wasz max, a tinder to najgorszy ściek, gdzie nikt na poziomie nie wchodzi. Wszystkie wolontariaty, pielgrzymki, imprezy dla singli to w przeważającej
  • Odpowiedz
@PanHaroldHe: po 11 latach można powiedziec że to jest klasyka, nic się nie zestarzal utwór, nawet bym powiedział że to dzieło nabiera coraz więcej sensu, 11 lat temu to było trochę przerysowane, ale teraz trafia w punkt w samo sedno p0lczysk
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Facet, zapomnij o tym. Już ci faceci pisali, małżeństwo trdzyiestoletnich ludzi to nie wielka, szkolna miłosć, a nawet ona jest idealizowana. Ja dawno temu się pogodziłem z wieloma rzeczami, teraz lecę na stoickim wywaleniu na ten temat, owszem, czasami coś tam boleśnie w środku zawyje, ale na szczęście znajomosć sytuacji od razu gasi ten ból.
Nie znasz tych kobiet, patrzysz na nie przez pryzmat kilku chwil, kiedy mijasz je
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: No nie do końca. Mam 27,5 roku, ostatnie 6,5 spędziłem w związku i generalnie miałem często myśli o tym, co by było gdyby jednak ułożyć sobie życie inaczej. Finalnie związek rozpadł się przez trochę niedopasowań, które męczyły nas latami, generalnie zawiodła też komunikacja. Teraz wyobraź sobie, że mógłbym być zaręczony i dzieciaty i tak to po prostu ciągnąć byle ciągnąć. A my byliśmy dobrymi kumplami mimo tego, że emocjonalnie
  • Odpowiedz