Aktywne Wpisy

fuji +124
Chłop 36 lat i w końcu kupił pierwszy nowy samochód w życiu. Chłop sobie obiecał, że jak kiedyś będzie już dorosły i będzie go stać na nowe auto, to kupi coś fajnego, ale jednak krakowski centuś mocno i chłop jest za chytry nawet na swoje marzenia ʕ•ᴥ•ʔ więc ostatecznie kupił najpopularniejszy samochód w USA, czyli Forda F-150... a nie czekaj, w tym roku F-series spadło z rowerka i
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
frugASS +134
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: obraz
PobierzMoże tak być, że wpadnie jakiś negatywny news w gazetach i po ptakach będzie.
Jednak ten czas jest właściwie obliczony. Czas zna ten kto ten news zleca do wydania do gazety swojego kolegi.
Jakbym miał tam zysku to stop loss na obecną cenę i tyle.
Jednak to nie jest w stanie zrobić nic skomplikowanego, wypluwa fałszywe dane.
Jest to świetna rzecz dla początkujących programistów i ludzi którzy chcą o coś zapytać.
Usprawni pracę białych kołnierzyków ale na ile ?
@WaveCreator: łopaty są, tylko złota nima
@tom-ek12333: Jop i to jest kluczowe pytanie ktore jest warte doslownie miliony. Do glowy mi przychodzi odrazu Zaor robiący pompe medialna ze szortuje akcje spolek ai i nvidii. Jak ai zaliczy przeskok w niedlugim czasie to akcje pewnie to the moon jak sie zatrzyma a ludzie sie zorientuja ze zostali troche oklamani to bedzie korekta.
no i moim zdaniem rynek kart graficznych dla konsumenta ma tez duze znaczenie bo to ich jakby fundament.
@keksoa: To są moje słowa sprzed pół roku, kiedy dopiero zaczynałem się interesować tematem. Tzw "data center" to teraz jakieś 70% ich przychodów.
@WaveCreator jest bańka, teraz to już gra pod ludzi, nie pod produkt.