Wpis z mikrobloga

• 11
@mirko_anonim
"szybko się zużyłaś."

Nie istnieje coś takiego, zwłaszcza takie bzdurne wartościowanie w kontekście człowieka.
Nawet nie istnieje empiryczna miara która pozwoli ci ocenić czyjeś "zużycie".
Uprawiasz komodyfikację relacji międzyludzkich i daleko tak nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 8
Anonim (nie OP): Masz dziecko które dopiero pozna życie. Jak ona będzie chciała się bawić i szaleć ty już będziesz starszym panem nie pasującym do towarzystwa. Na starość będziesz się babrał w pieluchach i pilnował czy żonka nie obrabia na boku jurnych chłopów.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Znajomemy sama pchała się 17, ale ją odrzucił, a teraz chodzi ze starą erazmusiarą xd

Te, bez bagażu znowu myślały jedynie o ustatkowaniu się, zrobieniu dziecka w ciągu roku, dwóch i tyle zabawy.

A potem siedzieć w pieluchach w domu bo przecież z Chadami już się wyszalała xd
  • Odpowiedz
Mam 21, pozdro

@Filippa: a widzisz, to ty jeszcze życia nie znasz!

Mój dobry kumpel, z rigczem, miał dziewczynę 19 letnią, a on 7-8 lat starszy. Rozstał się, bo jak sam mówił to była zbyt duża przepaść
  • Odpowiedz
Mam 32 lata, a moja różowa 20.

@mirko_anonim: większość takich związków się rozpada, jak kobieta osiągnie wiek 30-35 lat. Bo wtedy już dla niej będziesz dziadkiem. Ale życzę powodzenia.

Od 3 lat jest w związku z samotną matką ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@NieBendePrasowac: powiedz mu, że nie jest prawdziwym facetem. Tak wczoraj przeczytałem na #wykop :)
  • Odpowiedz
@Filippa:

Jeżeli nie widzisz tutaj podstawowego problemu to pozostaje współczuć.Laska nawet matury nie napisała, a jej partner już może kończyć studia i zaczynać doktorat xD

I co z tego powiedz mi? Ja mam 28 a zdarzy się spotkać z 16 latką.I nie mam tutaj na myśli od razu nie wiadomo czego, ale czasami nawet idę z taką na skatepark, pograć w siatę na basenie albo na maraton horrorów do kina bo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: o chłopie. Poprostu szukasz usprawiedliwienia. Chcesz młodsze to super. Sama jak siebie sobie przypomnę w tym wieku to też mnie kręcili starsi :P Boże dzieciaci, a już żonaci najlepiej. Ta nutka adrenaliny ze zdobyłam gościa bez głowy.

Napewno możesz spotkać cudowną dziewczynę tylko musisz sam myśleć a nie pytać na wykopie.

I jeszcze ten stereotyp że jak po 30 to albo gruba, albo dzieciata, albo walnięta. Chłopaki, gdzie ci
  • Odpowiedz