Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +145
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz
naganiaczherculesa +388
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

"szybko się zużyłaś."
Nie istnieje coś takiego, zwłaszcza takie bzdurne wartościowanie w kontekście człowieka.
Nawet nie istnieje empiryczna miara która pozwoli ci ocenić czyjeś "zużycie".
Uprawiasz komodyfikację relacji międzyludzkich i daleko tak nie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
A potem siedzieć w pieluchach w domu bo przecież z Chadami już się wyszalała xd
Nie wiem co zrobisz z tą informacją, ale mam nadzieję że pomoże.
@Filippa: a widzisz, to ty jeszcze życia nie znasz!
Mój dobry kumpel, z rigczem, miał dziewczynę 19 letnią, a on 7-8 lat starszy. Rozstał się, bo jak sam mówił to była zbyt duża przepaść
@mirko_anonim: większość takich związków się rozpada, jak kobieta osiągnie wiek 30-35 lat. Bo wtedy już dla niej będziesz dziadkiem. Ale życzę powodzenia.
@NieBendePrasowac: powiedz mu, że nie jest prawdziwym facetem. Tak wczoraj przeczytałem na #wykop :)
I co z tego powiedz mi? Ja mam 28 a zdarzy się spotkać z 16 latką.I nie mam tutaj na myśli od razu nie wiadomo czego, ale czasami nawet idę z taką na skatepark, pograć w siatę na basenie albo na maraton horrorów do kina bo
Napewno możesz spotkać cudowną dziewczynę tylko musisz sam myśleć a nie pytać na wykopie.
I jeszcze ten stereotyp że jak po 30 to albo gruba, albo dzieciata, albo walnięta. Chłopaki, gdzie ci