Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój dobry znajomy został sam z dzieckiem. Matka(jego była narzeczona) znalazła sobie innego fagasa i wyjechała 500 km dalej, do innej miejscowości. Teraz złożył sprawę w sądzie o alimenty, ma mocne poparcie. Matka nawet tym dzieckiem się nie interesuje, na FB wrzuca takie zdjęcia, że na nich jest prawie rozebrana i cytaty o wolnosci i szczęściu. Co najlepsze nic nie wskazywało na to, że ona się tak zachowa. Znam ją od gimnazjum i zawsze była chłopczyca. Zadawała się z chłopakami, szerokie dresy, adidasy, hip hop dopóki właśnie nie poznała mojego kolegi, to było już w technikum. Wszystkim kopara opadła jak założyła sukienkę, pomalowała się i rozpuściła włosy. Okazało się, że nawet była do końca dziewica.Wszystko dla niego i wszystko się posypało jak zaszła w ciążę i urodziła dziecko. Kolega wypruwal sobie żyły, wziął kredyt na duże mieszkanie wieczne nadgodziny, nosił ja na rękach. I tak poprostu z dnia na dzień dowiedział się,że pisze z innym. Spakowała walizki, nawet z dzieckiem się nie pożegnała i wyjechała. Ciekawe czy wywalczy jakiekolwiek alimenty..

#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach