@fejk_nejm: W przeglądarce o nic nie pytało i też mam w subskrypcji napisane "pakiet przed max", więc wychodzi na to, że w aplikacjach trzeba klikać "Nie" i zostanie po staremu pakiet przed max xD
@ag3nt: Kliknąłem tak i system pokazuje mi, że mam subskrypcję Pakiet przed Max za 234.99 rocznie czyli po staremu. Moim zdaniem akceptacja nowego regulaminu nie oznacza przjejścia ze starego abonamentu na nowy plan ale zgodę na inne nieistotne postanowienia, które są odmienne od dotychczasowych.
@celos13: Okej, czyli z tego co piszesz wychodzi na to, że można tam zaznaczyć cokolwiek. A zerknij jeszcze czy treści 4k po zaakceptowaniu tego nowego regulaminu też masz dalej dostępne i będziemy mieli pewność.
@ag3nt: ja z kolei odpalam Diunę II na tv Samsung UE65NU (edit: 65NU8000) i jakość jest bardzo dobra. Na oko 4k. Obraz wchodzi automatycznie w tryb HDR. Nie mam dolby w TV więc tego aspektu nie sprawdzę.
@dariot: Moim skromnym prawniczym zdaniem jest tak: Nowe warunki korzystania z Max nie dotyczą istotnych postanowień umowy takich jak zakres pakietów i ich ceny tylko określają mniej istotne warunki świadczenia usługi. Choć dla niektórych mogą być istotne bo zmieniają np. kwestie współdzielenia kont. Akceptacja nowego regulaminu nie oznacza woli rezygnacji z dotychczasowego pakietu na jeden z nowych bo i też musiałoby być w oświadczeniu wyraźnie określone na który pakiet przechodzimy.
Nowe warunki korzystania z Max nie dotyczą istotnych postanowień umowy takich jak zakres pakietów i ich ceny tylko określają mniej istotne warunki świadczenia usługi. Choć dla niektórych mogą być istotne bo zmieniają np. kwestie współdzielenia kont.
@celos13: Czyli nie akceptując nowego regulaminu obowiązuje dalej regulamin, w którym konta można współdzielić? ( ͡°͜ʖ͡°)
#hbo #hbogo #hbomax #max
źródło: 1000012964
Pobierz@ag3nt: mam Pakiet przed Max, odpalam diunę II na tv i widzę co mam, nie dość, że gorsza jakość to jeszcze czarne pasy góra dół których nie było
@ag3nt: oby, bo jak na razie jest słabo
@dariot: Przeczytaj jeszcze raz co wkleiles:
"Jeżeli wycofasz swoją zgodę, do Twojej subskrypcji będą miały zastosowanie
poprzednie Warunki korzystania HBO Max."
Dlaczego nie czytasz ze zrozumieniem?
@celos13: Czyli nie akceptując nowego regulaminu obowiązuje dalej regulamin, w którym konta można współdzielić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)