Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim

Mam wrażenie, że coraz więcej #rozowepaski zostaje skukoldowanych niż #niebieskiepaski bo prawda jest taka, że mało który facet weźmie sobie samotną matką, natomiast mnóstwo starych i młodych kobiet bierze sobie starych facetów po rozwodach i z alimentami.

#takaprawda #zwiazki #oswiadczenie #niepopularnaopinia

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim nie młode kobiety nie chcą żadnych starych dziadów ani alimenciarzy , to są jakieś jednostkowe przykłady których ja osobiście nie znam , za to mój sąsiad ma samotną matkę 4 dzieci każde z innych
  • Odpowiedz
Im starsza baba tym bardziej ma ciśnienie na młodszego. Już wśród 30+ zaczynają się poszukiwania 30-, 40+ polują na takich koło 30, wszystkie niestabilne szukają jeleni, którzy się dadzą złapać.
  • Odpowiedz
Możesz być babą z dzieckiem i znaleźć sobie chłopa singla, możesz być chłopem z dzieckiem i znaleźć sobie singielkę, a możesz być singlem i nie znaleźć sobie nic, bo to nie ma reguły. Ale szukać, szukać do skutku, i tak nie ma nic innego do roboty.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: znam taki przypadek. Przeciętny, dość niski chłop z lekka nadwagą z zakolami, ponad 8k na rekę, 40 lat po rozwodzie, 2 dzieci i znalazł sobie atrakcyjną 27 latkę (ʘʘ)

Nie wiem jak kobiety mogą się tak upodlić
  • Odpowiedz