Wpis z mikrobloga

@NaczelnyWoody: Dodam odpowiedź dla innego użytkownika. "Znalezisko dotyczyło wpisu WFA. Wrzuciłem screen który chodził na Twitterze, w którym załapała się odpowiedź jednej z osób. Czy konto warszawskiej antify również jest fejkowe? No nie... I wybacz, ale nie będę weryfikował wszystkich użytkowników facebooka, czy nie są przypadkiem ukradzionymi profilami lub działają z wykradzionymi danymi. To kamyczek do ogródka Facebooka. Zweryfikowałem główne konto, które wrzuciło wpis i wystarczy, bo nie mam możliwości
  • Odpowiedz
@Kapssel: Niestety, ale marnie ci wyszła ta weryfikacja xD
Tym bardziej że od dawna wiadomo, że facebook jest zalany trollerskimi grupkami, nie tylko politycznymi, ale również zwyczajnych osób, których bawi to, jak ludzie nabierają się na proste i nacechowane emocjonalnie baity typu np wklejona morda papieża do randomowej osoby
  • Odpowiedz
Na FB na boomerskich grupkach cały czas jest shitstorm jak tylko ktoś wrzuci cenzopape

@NaczelnyWoody: no właśnie, na boomerskich. A były czasy że każdy Sebek i wykopek stawał w obronie papieża, a za jakąkolwiek cenzo pape były bany.
  • Odpowiedz