Aktywne Wpisy
Kanarynka +15
Traktuje wykop Jako mój pamiętniczek, więc przychodzę z updatem mojego życia po roku...
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już

denazyfikacja +58
https://youtu.be/zvUP8h-NPP4?t=10m8s
Granice pootwierane, google street view i zdjęcia lotnicze dostępne w internecie, ale chłopa z GoPro zatrzymują xD
Widzę że mundurowi tak samo jebnieci na całym świecie #audytobywatelski
Wrzuciłeś zdjęcia z niemieckiej granicy a szwajcarskiej już nie ma w google ale jesteś zbyt n---------y zeby to ogarnąć co nie?
@January-zwiedza-szpary Problem lezy raczej w tym, ze gosc trzymal kamere w rekach, zamiast rece trzymac na kierownicy. I cala zagadka rozwiazana.
Jaki przepisy zabraniają fotografowania granic w PL?
źródło: temp_file6714758412364295883
PobierzPomijam już, że Jasia zatrzymał austriacki pogranicznik, a nie szwajcarski, a na austriackiej części tego przejścia granicznego samochód google objechał tę ich budkę dookoła.
Skoncz już z obrażaniem i argumentum ad personam - od początku na to nie reaguje i zwracam Ci uwagę, że c---a to przydaje tej dyskusji. Jeżeli jedynym twoim
@dagmar: Chłop Ci wrzucił street view z granicy Austria - Szwajcaria, a ty się zesrałeś, że to jakieś niemcy XD jak w niemczech prawie nie ma street view sXDDDDXSSXS