Wpis z mikrobloga

@PIAN--A_A--KTYWNA: mi się to w głowie nie mieści jak można za to płacić pieniądze ¯\(ツ)/¯. Połowa tego kwiata co lata po kamerkach to siedzi roznegliżowana, więc za co płacić? Że panna lekkich obyczajów otworzy do ciebie gębe, albo zareaguje na komentarz? ( _)
  • Odpowiedz
@CultedelaRaison
Mod zdążył skasować ale i tak przeczytałem więc odpisze ;) póki co to ci po których tak jebiesz więcej włożyli w rozwój Polski, gospodarki i pkb niz ty swoim hejtem
  • Odpowiedz
@Notes:

Mod zdążył skasować ale i tak przeczytałem więc odpisze ;) póki co to ci po których tak jebiesz więcej włożyli w rozwój Polski, gospodarki i pkb niz ty swoim hejtem

xDD
  • Odpowiedz
  • 78
@Notes tylko to leci potem do rajów podatkowych. To jest równie rozwijające dla gospodarki co dotowanie nierentownej kopalni.
  • Odpowiedz
@Notes:

Ale jak sam fakt przelania ich hajsu na konta prostytutek wpływa na rozwój Polski?

Tzn. nie uważam by każda aktywność i każdy przelew miał mieć akurat takie zadanie xdd ale to ty użyłeś takiego argumentu więc...
  • Odpowiedz
@PIAN--A_A--KTYWNA: był jeszcze chłop co w spadku po ojcu dostał 200 tysięcy, które wydał na onlyfansiary i w donejtach dla youtuberow, bo jak twierdził na mieszkanie i tak by nie starczyło. A w jakimś wywiadzie dla telewizji powiedział, że on pomaga potrzebującym xD

Jak przewalił wszystko w dosłownie paru donejtach to się obudził z ręką w nocniku i prosił o oddanie chociaż % z tego co wysłał bo nie ma
  • Odpowiedz
@neib1: @kwiat_pustyni626 no i tak podatkowy też korzysta. I prostytutki też korzystają…
Ale to czego nie zrozumieliście to żeby te przegrywy miały ten hajs muszą go najpierw wypracować. Produkuja, świadczą usługi, płacą podatki w Polsce… gdyby tego nie robili to nie rozwijaliby gospodarki ale i nie byłoby ich stać na płacenie e-----m.
Przyczepiłem się tylko do tekstu @CultedelaRaison który napisał ścianę hejtu i coś o patriotyzmie gospodarczym ;)
  • Odpowiedz
ci po których tak jebiesz więcej włożyli w rozwój Polski, gospodarki i pkb niz ty swoim hejtem

@Notes: co najlepiej widać po wskaźnikach narodzin w naszym pięknym kraju, warto patrzeć trochę dalej niż koniec roku podatkowego
  • Odpowiedz
Ale to czego nie zrozumieliście to żeby te przegrywy miały ten hajs muszą go najpierw wypracować. Produkuja, świadczą usługi, płacą podatki w Polsce… gdyby tego nie robili to nie rozwijaliby gospodarki ale i nie byłoby ich stać na płacenie e-----m.

@Notes: Czyli co jakby nie wpłacili tego na OF to by już nie wspierali gospodarki?
Argument od d--y strony xD
W ogóle bardzo mi się podoba to jak to malujesz.
  • Odpowiedz
  • 10
jeśli te spieroliny nie wygrały tego na loterii to musieli te pieniądze wypracować ( ͡ ͜ʖ ͡)

@Notes: To jakaś wyższa i jeszcze
  • Odpowiedz