Aktywne Wpisy

Arbuzlele +47
źródło: 1000003751
Pobierz
Hortennsia +15
Z ciekawszych rzeczy w życiu, to przeżyłam śmierć kliniczną. Macie jakieś pytania? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000003751
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
To więcej niż uzbierali na #wosp
#dziendobry
źródło: artpic44404-1200
Pobierzno nareszczie jakaś dobra wiadomość
Komentarz usunięty przez moderatora
Mod zdążył skasować ale i tak przeczytałem więc odpisze ;) póki co to ci po których tak jebiesz więcej włożyli w rozwój Polski, gospodarki i pkb niz ty swoim hejtem
xDD
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale jak sam fakt przelania ich hajsu na konta prostytutek wpływa na rozwój Polski?
Tzn. nie uważam by każda aktywność i każdy przelew miał mieć akurat takie zadanie xdd ale to ty użyłeś takiego argumentu więc...
Jak przewalił wszystko w dosłownie paru donejtach to się obudził z ręką w nocniku i prosił o oddanie chociaż % z tego co wysłał bo nie ma
Ale to czego nie zrozumieliście to żeby te przegrywy miały ten hajs muszą go najpierw wypracować. Produkuja, świadczą usługi, płacą podatki w Polsce… gdyby tego nie robili to nie rozwijaliby gospodarki ale i nie byłoby ich stać na płacenie e-----m.
Przyczepiłem się tylko do tekstu @CultedelaRaison który napisał ścianę hejtu i coś o patriotyzmie gospodarczym ;)
@Notes: co najlepiej widać po wskaźnikach narodzin w naszym pięknym kraju, warto patrzeć trochę dalej niż koniec roku podatkowego
@Notes: Czyli co jakby nie wpłacili tego na OF to by już nie wspierali gospodarki?
Argument od d--y strony xD
W ogóle bardzo mi się podoba to jak to malujesz.
@Notes: To jakaś wyższa i jeszcze