Wpis z mikrobloga

258 349 + 105 + 26 + 200 + 22 + 15 = 258 717

100km - cokolwiek, byleby się tylko ruszyć.

Krótkie - Wesołe patataj ze @ZgnilaZielonka()

200km - plan był prosty i łatwy do spamiętania: objechać całość bez zbytniego pauzowania.
W swej największej skromności śmiem stwierdzić, że plan ów udało się wykonać całkiem niezgorzej, bowiem pięć minut pauzy na dwieście kilometrów wygląda całkiem spoko. Co prawda było trochę kombinowania i niepewności na skrzyżowaniach, robienie nawrotek na wahadłach, a nawet jeżdżenie wokół ronda przed opuszczonym szlabanem, za którym wesoło śmignął sobie pociąg jadący z lewa na prawo, ale była to tylko kropla upierdliwości w morzu… ,,No, bajorze kilometrów jakie tego dnia wykręciłem szoso jadąc z grubsza sucho szoso.
Po drodze widziałem bajoro, las, pole usłane wiatrakami oraz po trzykroć wjechałem w pomorskie autostrady składające się głównie z kocich łbów i mojego na nie marudzenia. Deszcz, rześki jak piwnica u Józefa, dopadł mnie bez mała piętnaście kilometrów od domu… Po raz pierwszy tego dnia zmoczył me umęczone oblicze. Po raz drugi za to, me umęczone oblicze zroszone dżdżem zostało niespełna pięć kilometrów od domu, kiedy to powracająca skądinąd @ZgnilaZielonka przejęła mnie w locie, w półbiegu upalnej wiosny.

#rowerowyrownik #mordimernaszosie

Skrypt | Statystyki
MordimerMadderdin - 258 349 + 105 + 26 + 200 + 22 + 15 = 258 717

100km - cokolwiek, ...

źródło: temp_file9017549496389282396

Pobierz
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach