Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
W sumie nie przegryw, bo jestem całkiem zadowolony z życia. Mam paczkę znajomych, z którymi rozmawiam i regularnie latam na wakacje, pracę, którą lubię, hobby, które sprawia mi przyjemność i któremu się poświęcam. W wolnym czasie czytam, co uwielbiam.
Po prostu trochę przeszkadza, że jestem całkowicie niewidzialny dla kobiet. Od dawna nie chodzę na randki, nie poznaję nikogo, jak coś próbuje flirt widzę absolutne zero zainteresowania.
A spełniam wszystkie te boxy poza przystojną twarzą:
mam 185 cm, jestem umięśniony - 90kg z 15% body fat
jestem całkiem bogaty na polskie standardy
uprawiam sport
kocham podróżować i byłem w ~20 krajach na 5 kontynentach przez ostanie 3 lata
nowy, sportowy wóz 300
wyższe wykształcenie
własnościowe mieszkanie

I nic. Charakter nawet jeśli c-----y, to cieżko nim zniechęcić na podstawie zdjęcia. Tinder pustki, na żywo cicho, na facebooku i insta jedyne laski, które lajkują moje foty to moje ex z kurtuazji(ostatni związek ponad półtorej roku temu, ostatni s--s w Polsce też wówczas)

#tinder #blackpill #niebieskipasek

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Najwidoczniej w środowisku, w którym się obracasz i podejrzewam, że chcesz znaleźć dziewczynę, są bardziej atrakcyjni samcy. Na nikim nie robią wrażenia twoje pieniądze i podróże, bo sami żyją na tym samym poziomie lub na wyższym. Polecam szukać panny na wsi, tam jednak ludzie jeszcze patrzą na drogie fury, zarobki i pieniądze. Bogaty kawaler to już bardzo duży prestiż i dumą. Wiem, bo mieszkam i znam ludzi. Dla
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Trudno coś więcej tutaj napisać w sumie, bo podałeś tylko Twoje pozytywne strony, a nie ewentualne słabsze strony w oczach kobiet. W każdym razie brzmi to bardzo dobrze i ewidentnie coś robisz nietrafnie.

Ale strzelając, nie potrafisz siebie odpowiednio zaprezentować. Skoro byłeś w tak wielu ciekawych miejscach i posiadasz atrakcyjne życie, popracuj nad zdjęciami bo one robią robotę na aplikacjach. Dodatkowo możliwe brakuje właśnie Tobie obycia i umiejętności gadki,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Skoro jesteś zadowolony z życia, to daj sobie spokój z szukaniem kobiet. Może nie udaje się, bo kobietom nie podoba się to, przez co zakończyły się Twoje poprzednie związki?
  • Odpowiedz