Wpis z mikrobloga

Ale największa beka z tych 30-40-letnich fanów buddy oni serio uwierzyli ze 22-letni sebkowaty prymityw bez wykształcenia, bez bogatych starych i bez solidnej firmy jest w stanie w krótkim czasie zarobić w Anglii, pracując na zmywaku i w call center, na Ferrari. xD
#budda
51431e5c08c95238 - Ale największa beka z tych 30-40-letnich fanów buddy oni serio uwi...

źródło: 3455341dz

Pobierz
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 223
Tak się zastanawiam jaki proces myślowy zachodzi w Waszych łbach, jak powtarzacie że zarobił na rollsa czy lambo na zmywaku.
Przecież pierwsze drogie samochody pojawiły się dopiero po loterii na M3CS
  • Odpowiedz
@eNse: Nikt tak nie twierdzi. Zresztą większość z nas o Budzie to usłyszały całkiem "niedawno". Pewnie w okolicach pierwszej ostatniej loterii, bo kontekt Buddy to nie treści kierowane do nas. Słownictwo i styl bycia Buddy to mnie odrzuca i nie byłbym stanie obejrzeć 5 minut jego materiału.
  • Odpowiedz
@eNse: pierwsze drogie auta miał długo przed kanałem na yt, ledwo po 18 miał nową Subaru impreze STI, niby w leasingu na firme „kolegi”, za który „kolega” miał przez chwilę placic bo Budda nie miał kasy a później nikt miał nie placic xD na paliwo miał z wypożyczania tego Subaru xD Na pierwszym filmiku yt pojawiały się już 458 Italia, rs5, c63 amg, mustangi itp które niby koledzy mieli mu
  • Odpowiedz
@51431e5c08c95238: Już tam bez zbytniej obrony słupa, ale nigdzie tak nie mówił. Na zmywaku pracował, potem wrócił i pracował w call center, gdzie wziął w leasing subaru i zaczał je wypożyczać i z tego mieć kasę i tak zaczął z wypożyczalnią.

Mniej więcej to się trzyma kupy, bo pracując za granicą i będąc dobry w call center można kilkadziesiąt tys odłożyć na wpłatę leasingu, nie jest to jakaś niespotykana rzecz.
  • Odpowiedz
@A_Duda: Nie trzyma się kupy, bo on za granicą był dwa miesiące na wakacjach, a z call center go wyrzucili i nie miał na wynajem, wiec musiał mieszkać u rodziców dziewczyny. W każdym wywiadzie mówił inną wersję tej samej historii. A fotowoltaika była niewypałem i oszukali bardzo dużo ludzi, kończąc z zadłużeniem na 2 miliony zł. Nie wiem po co się udzielasz jak nie śledzisz tematu.
  • Odpowiedz
Pierwsze drogie samochody pojawiły się zanim Budda założył kanał na youtube, bo prowadził wypożyczalnie luksusowych aut. Już na swoim pierwszym filmie odjeżdza Ferrari

@lapuszkadopuszki: żeby prowadzić wypożyczalnie to trzeba mieć najpierw kasę na założenie firmy i zakup aut o ile się nie mylę xd
  • Odpowiedz
@51431e5c08c95238 to jest taki proces,że ooo mi się nie udało jak miałem 20,ale może dowiem się jak to się robi i uda mi się mając 40. Poza tym ogień! Auuu i ryk silnika. Koniec procesu. Spełnienie
  • Odpowiedz
@Hershel: Był farmazonem, ale do czasu loterii M3CS to były auta pożyczone, czy to od innych wypożyczalni, czy ludzi z Positive Ways, czy od Padre Jose Kolekcjonera. A auta odbierane z salonu to pewnie leasingi z wpłatą własną 5-10%.
  • Odpowiedz