Aktywne Wpisy
ATAT-2 +203

Jeszcze mityczna ODPOWIEDZIALNOŚĆ lekarza. Bo KAŻDY lekarz ma CIĘŻKIE STUDIA i ODPOWIEDZIALNOŚĆ. Nikt inny nie ma tak CIĘŻKICH STUDIÓW i ODPOWIEDZIALNOŚCI. Przez błąd lekarza mamie mojego znajomego nie zdiagnozowano śmiertelnej choroby, którą można było jeszcze wyleczyć. Jak chcieli go pociągnąć do odpowiedzialności, to dał im numer do swojego ubezpieczyciela. Na tym się ODPOWIEDZIALNOŚĆ skończyła. I poszedł dalej „leczyć”.
#lekarz #lekarz100k #konowalposting
#lekarz #lekarz100k #konowalposting

źródło: temp_file2522026244224627416
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@dongio: Żebyś ty widział niektórych magistrów, nawet na dobrych studiach na farcie się przecisną.
A jeszcze są magistrzy na gównianych kierunkach.
@dongio: Niby tak, ale to jeszcze byłaby w 100% prawda w latach 90. Dziś studia w większości są po prostu relatywnie łatwe. Wysokie obcasy płakały kiedyś, że więcej kobiet niż facetów kończy wyższe studia, a mimo to absolwentki studiów zarabiają mniej niż mężczyźni. Tylko, że nie dodały, że większosć tych absolwentek
@dongio: Bzdura.
Całe rzesze pisowców mają magistry, doktoraty a nawet MBA z Collegium Tumanum. A to nie jest jedyna droga by zdobyć te papiery niskim wysiłkiem.
@assninja: ponieważ ich postowanie wymaga braku edukacji oraz inteligencji.
znam mase ludzi glupich i bogatych, ale nie znam ani jednego madrego biedaka.
@assninja: Średnio osoba z wyższym wykształceniem będzie miała większe IQ od tej bez, ale cope to myślenie, że papierek zrobi z ciebie intelektualiste. Studiowałem z ludźmi którzy po prostu nauczyli się zaliczać i miałem do czynienia z doktorami, którzy nie zrozumieli by ani jednej pracy naukowej po angielsku.