Aktywne Wpisy

Gieremek +191
źródło: 1000013238
Pobierz
Eyefire +6
Jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi #logikarozowychpaskow o ile w ogóle się da? Poznałem przypadkiem taką dziewczynę, spotkaliśmy się, pogadaliśmy, wszystko fajnie, zaczęła się przytulać, jakieś komplementy w moją stronę na temat ładnych perfum, na temat uśmiechu itp itd. Ogólnie wszystkie spotkania to ona inicjowała. Mówiła, że w sylwestra raczej będzie sama w mieszkaniu to chciałaby ze mną gdzieś pojechać i spędzić go razem. Po czym dzisiaj mi pisze, że
źródło: Screenshot_3
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
A Polacy nie reagowali, jak Dudas robi kurę z logiki konstytucji i kłamał o parti która wygrała wybory.
W konstytucji nie ma pada pojęcie wygrania wyborów. W myśl konstytucji prezydent RP ma polować rząd który ma największą
@N331: To drugie też w konstytucji nie pada. (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@daniel-ur: hahahaha nic lepszego dziś nie przeczytam XDD chłop już zapomniał że w 2015 roku za 100 zł mógł kupić 3 razy więcej niż dzisiaj i mu się odkleiło XDDD
@daniel-ur: xDDD
@zpue: Czy przypadkiem stałą praktyką stosowaną dotychczas nie było powierzanie misji stworzenia rządu reprezentantowi partii, która zajęła pierwsze miejsce w wyborach?
@zpue: Ale co to ma do rzeczy, skoro Adrian miał dawać premiera zwycięskiej partii? Startowali z jednej listy, co zmienia nieco obraz, ale nawet pomijając ten aspekt, to nawet bez ziobrystów pis dalej miał najwięcej stołków.
Jedyny przypadek, gdzie premier nie był ze zwycięskiej partii, poza pierwszym sejmem, gdzie było pełno drobnicy, to Pawlak w 1993
@xeacaex: replay z drugiej strony
@daniel-ur: no to sprawdź sobie